• BIST 9388
  • Altın 4285.888
  • Dolar 39.3984
  • Euro 45.4518
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

Kadınlar gününde dehşet!

Kadınlar gününde dehşet!
Kadınlar Günü’nde de kadına şiddet bitmiyor...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de maalesef 'kahretsin' dedirten haberler üst üste gelmeye devam ediyor. İstanbul Başakşehir ve Kütahya'dan ajanların servis ettiği iki haber, Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen 'kadına şiddetin' korkunç yüzünü bir kez daha gösterdi.

Başakşehir'de metro raylarının geçtiği köprü altındaki boş kırsal arazide bir adam, yanındaki kadını baldırından vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu.

Lüks araç içerisinde gerçekleşen olayı çevredeki vatandaşlar fark etti. Silah sesini duyan vatandaşlar polise ve 112 ekiplerine haber verdi. Yaşanan olay sonrası yaralı kadın ve adam vatandaşların yardımı ile ambulansa teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ise inceleme başlattı. Aracın cam tavanının ise seken kurşunlardan birisi nedeniyle delindiği de görüldü. Yaralı adam ve kadın hastaneye kaldırılırken kadının durumun iyi adamın ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

KÜTAHYA – EŞİNİ UYKUSUNDA BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Bilal Ş. (35), eşi Seher Ş.’yi (34) uyuduğu sırada, başta boğazı olmak üzere çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, ağır yaraladı. Kaçan Bilal Ş., polis tarafından Manisa’da yakalandıktan sonra getirildiği Gediz’de tutuklandı.

Olay, dün saat akşam saatlerinde, Ergenekon Mahallesi’nde meydana geldi. 

Bilal Ş., henüz bilinmeyen nedenle 2 ve 6 yaşlarındaki çocuklarının annesi Seher Ş.’yi, uyuduğu sırada, başta boğazı olmak üzere başı, sırtı ve elinden bıçaklayarak, yaraladı. Canını güçlükle kurtaran Seher Ş.’nin çığlıkları üzerine Bilal Ş. evden kaçtı. Yaralı kadının bağırışlarını duyan komşular, eve koştu. 

Seher Ş.’yi kanlar içinde gören komşuları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, Seher Ş.’yi ambulansla Kütahya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavisine devam edilen Seher Ş.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından kaçan Bilal Ş. ise Manisa’nın Salihli ilçesinde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Bilal Ş., Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. 

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Bilal Ş., tutuklandı. Bilal Ş.’nin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kadınlar tuvaletinde görüntü çekerken...16 Haziran 2025 Pazartesi 11:58
  • YKS'ye 2,5 milyondan fazla aday katılacak16 Haziran 2025 Pazartesi 11:29
  • Toprağı İyileştirmek Geleceği Korumaktır16 Haziran 2025 Pazartesi 10:57
  • Duruşma 16 Temmuz'a ertelendi16 Haziran 2025 Pazartesi 10:15
  • Elazığ'da çekirge istilası16 Haziran 2025 Pazartesi 10:08
  • Salda Gölü'ne giren baba-oğul boğuldu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:46
  • FETÖ’nün ROKETSAN imamı yakalandı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:43
  • Dervişoğlu'ndan referandum çağrısı14 Haziran 2025 Cumartesi 11:30
  • Bitkisel zayıflama ilaçları sağlığınız için tehdit14 Haziran 2025 Cumartesi 11:26
  • "Sahte alıcı" çetesi çökertildi14 Haziran 2025 Cumartesi 11:22
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43