• BIST 10366.16
  • Altın 4349.519
  • Dolar 40.3482
  • Euro 46.9244
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C

Kadın polislere fuhuş yaptırdı!

Kadın polislere fuhuş yaptırdı!
Mahkeme kararını açıkladı

Adana'da, görev yapan 2 kadın polis ile öğretmen ablasına fuhuş yaptırmakla suçlanan kadın polis memuru A.D., 5 yıl 10 ay hapis cezası çarptırıldı. 19 yıllık kadın polis, meslekten de ihraç edildi.

İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü'nü arayan bir kişi, kadın polis memuru A.D.'nin (38) fuhuş yaptığını ihbar etti. Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis, savcılık kararı ile A.D.'yi dinlemeye aldı. Bir süre dinlenen A.D.'nin, kadın polisler Y.A. ve M.B. ile öğretmen ablası M.B.'yi de para karşılığında erkeklere pazarladığı ortaya çıktı.

Elde edilen delilerin ardından A.D. ile erkeklere pazarladığı Y.A., M.B. ve öğretmen M.B., gözaltına alındı. Tüm kadınlar ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, kadın polis A.D., hakkında 'fuhşa teşvik etme, fuhuş yaptırma, fuhşa aracılık etme ve yer temin etme' suçlarından iddianame hazırladı.

FUHUŞ PAZARLIĞI

İddianamede, bu dönemde meslekten ihraç edilen 19 yıllık polis memuru A.D.'nin telefonda yaptığı fuhuş pazarlığının görüşmeleri de yer aldı.

Kadın polisi arayan C.H.'nin "Senin bir arkadaşın vardı, buluşmaya o da gelsin" derken, A.D.'nin ise "Canım benim, böyle şeyler önceden ayarlamak lazım, aniden olmaz" dediği, yine fuhuş yapmak isteyen F.İ. ise kadın polise, "Polis istiyorum" dediği de ortaya çıktı. Kadın polislerin ayrıca pazarlık yaptıkları kişilere, "İş insanı olsun, eli yüzü düzgün olsun, kimin eli yüzü düzgünse ona bakarım, ihtiyarlardan bıktım" dediği de iddianamede yer aldı.

Yargılamada sırasında suçlamaları kabul etmeyen eski polis memuru A.D., savunmasında, "Bunlar kadın muhabbeti, ben yanlış bir şey yapmadım. Her kadın maddi durumu iyi erkeklerde tanışmak ister. Sözlerim şakaydı, 19 yıllık meslek hayatım boyunca onursuzca bir şey yapmadım" dedi.

Yargılama sonucu A.D., 'fuhşa teşvik etme, fuhuş yaptırma, fuhşa aracılık etme ve yer temin etme' suçundan pazarladığı 3 kadın için toplam 5 yıl 10 ay hapis cezası verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Mansur Yavaş ‘adaylık’ sorusunu yanıtladı17 Temmuz 2025 Perşembe 11:20
  • LGS skandalında 29 kişi hakkında soruşturma!17 Temmuz 2025 Perşembe 11:15
  • Balıkesir'deki orman yangını sürüyor17 Temmuz 2025 Perşembe 10:25
  • Özgür Özel hakkında yeni soruşturma17 Temmuz 2025 Perşembe 06:45
  • DEM Parti heyeti Bakan Tunç'la görüştü16 Temmuz 2025 Çarşamba 12:39
  • Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı16 Temmuz 2025 Çarşamba 11:25
  • "Faladdin" ve "Binnaz"a soruşturma16 Temmuz 2025 Çarşamba 10:56
  • 10 ilde 5 ayrı organize suç örgütüne baskın16 Temmuz 2025 Çarşamba 09:51
  • Kılıçdaroğlu'ndan, Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu16 Temmuz 2025 Çarşamba 09:47
  • Dışişleri Bakanlığı'nda operasyon16 Temmuz 2025 Çarşamba 09:40
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43