• BIST 13270.86
  • Altın 6198.87
  • Dolar 47.52
  • Euro 54.6822
  • Bursa 29 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 26 °C

Kaçak baraka ve çadırlar yıkıldı!

Kaçak baraka ve çadırlar yıkıldı!
Çevre ve görüntü kirliliğine yol açan kaçak baraka ve çadırlar yıkıldı.
BURSA Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde izinsiz olarak yapılan ve hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden olan kaçak baraka, ahır ve çadırları yıktı.
 
Yunuseli Mahallesi’nde şahsa ve kamuya ait arsalara kaçak olarak yapılan çadır, baraka ve ahırlar, Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresinde kaçak olarak yapılan yapılar, polisin güvenlik önlemleri altında iş makinesi ile yerle bir edildi.
 
Yıkımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, operasyonda 6 çadır ve 2 barakanın yıkımı gerçekleştirildi.
 
 
Belediye yetkilileri, bu tür operasyonların ilçede sürekli yapıldığını belirterek, çevre ve görüntü kirliliğine kesinlikle izin verilmeyeceği konusunda uyarıda bulundu.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43