• BIST 11529.81
  • Altın 4452.76
  • Dolar 41.0363
  • Euro 47.6901
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 18 °C

Kabak karpuz tartışması: 1 yaralı

Kabak karpuz tartışması: 1 yaralı
Karpuzun kabak çıktığını ileri süren bir kişi, tartıştığı karpuz satan genci bıçakladı

Adana'da seyyar satıcıdan karpuz alan bir kişi, aldığı karpuzun kabak çıktığını ileri sürerek tartıştığı karpuz satan genci bıçakladı. 

Edinilen bilgiye göre olay, 20 Ağustos günü Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi Muhammet Ali Çelik (19), okul harçlığını çıkarabilmek için ağabeyi Muhsin Çelik ile birlikte seyyar olarak traktörle karpuz satmaya başladı.

Vefa Caddesi'nde bir vatandaş gelerek karpuz istedi. Şahıs, karpuzu satın almadan önce de tadına baktı. Daha sonra da Muhsin Çelik'in verdiği karpuzu 10 lira karşılığında alıp gitti. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.

Bir süre sonra Muhammet Ali Çelik karpuz satmak için yer değiştirdiği sırada, kısa süre önce karpuz alan şahıs gelerek "Karpuz kabak çıktı, parasını geri ver" dedi.  Çelik ise "Para vermek yerine karpuzu değiştirelim" dedi. Bunun üzerine şahıs sinirlenerek hakaret etmeye ve saldırmaya başladı. Çelik bu durum karşısında "Tamam paranızı geri verelim" dese de şahıs römorktan aldığı bıçakla Çelik'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Çelik, çevredeki şahısların çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı. İki yerinden bıçaklanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak çiziği olan Çelik, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Çelik, yaşadığı dehşet anlarını ise şöyle anlattı: 
"Şahıs ağabeyimden karpuz almıştı. Ağabeyim yokken gelip karpuzun kabak çıktığını söyledi. Ben de yerine başka bir karpuz verelim dedim ancak o bunu kabul etmeyip hakaret edip daha sonra da saldırdı. Ben parayı vermeyi de kabul ettim ama o beni bıçakladı. Bizde karpuzculuk baba mesleği ben kendimi bildim bileli karpuz satarım ama böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum." 

Bu arada polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Sevil Atasoy'dan acil eylem çağrısı25 Ağustos 2025 Pazartesi 17:23
  • Tatilde yangın riskine karşı nasıl davranmalıyız?25 Ağustos 2025 Pazartesi 17:20
  • MHP'den 'Canlar Türküsü'25 Ağustos 2025 Pazartesi 11:04
  • Ünlü isim Sındırgı depremi sonrası o bölgeyi uyardı!25 Ağustos 2025 Pazartesi 10:05
  • O ilde araç sayısı nüfusu geçti25 Ağustos 2025 Pazartesi 10:00
  • 2025 YKS yerleştirme sonuçları belli oldu25 Ağustos 2025 Pazartesi 09:56
  • Trabzon-Cidde uçağı acil iniş yaptı25 Ağustos 2025 Pazartesi 09:45
  • TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza: 1 ölü, 16 yaralı25 Ağustos 2025 Pazartesi 09:40
  • Sedat Peker’den Minguzzi davası açıklaması25 Ağustos 2025 Pazartesi 08:14
  • Özdağ: Bu Masa Türk Tarihinde Kara Bir Sayfa Olacak23 Ağustos 2025 Cumartesi 13:44
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43