• BIST 10167.26
  • Altın 4278.951
  • Dolar 40.0301
  • Euro 47.0896
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

İtfaiyede defile krizi!

İtfaiyede defile krizi!
Tepkiler büyüyünce…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda düzenlenen defile, sosyal medyada tepki görünce İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder görevden alındı, soruşturma başlatıldı. 

Defile, dün İtfaiye Daire Başkanlığı binasında düzenlendi. Defilede, itfaiye araçlarının önüne turkuaz halı serildi, ardından da mankenler sırasıyla halıda yürümeye başladı. Stilistlik yapan eski bir itfaiye personelinin organize ettiği öğrenilen defilede mankenler halıda yürürken, itfaiye personelleri de bu anları cep telefonuyla kaydetti. Ayrıca mankenler, itfaiye araçlarının önünde poz verip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

'İŞGÜZARLIK'

İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder'in de bulunduğu sırada yapıldığı öğrenilen defilenin görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılınca tepki gördü. Sosyal medyada  'Defile düzenlemek itfaiyenin işi mi?' 'Şehirde bir yangın çıksa ne olacak?' gibi tepkilerin artması üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yazılı bir açıklama yaptı.

Erkoç, daire başkanı Cahit Küçükönder'in görevden alındığını ve defilenin belediyenin bilgisi dışında yapıldığını kaydederek, "Defile için, kritik ve stratejik bir birim olan İtfaiye Daire Başkanlığı'nı, yetkisini aşarak ve işgüzarlıkla tahsis eden İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder görevden alınmış olup Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın bir faaliyeti ve etkinliği olmadığı halde ve Başkanlığımızın izni ve bilgisi dışında yapılan bu defile ile alakalı ilgililer hakkında soruşturmanın başlatıldığını kamuoyuna saygıyla duyururuz" dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Mansur Yavaş'tan 'görevi bırakma' çıkışı09 Temmuz 2025 Çarşamba 10:03
  • Grok'a erişim engeli getirildi09 Temmuz 2025 Çarşamba 09:55
  • İklim Kanunu Resmi Gazete'de09 Temmuz 2025 Çarşamba 08:39
  • Zeydan Karalar tutuklandı09 Temmuz 2025 Çarşamba 05:44
  • 'Duruşmalar TRT'de yayınlansın' talebine destek08 Temmuz 2025 Salı 11:56
  • Külah oyunuyla taciz08 Temmuz 2025 Salı 11:51
  • Kartalkaya davasında ikinci gün08 Temmuz 2025 Salı 10:18
  • Teğmenlere destek veren savcıya sürgün!08 Temmuz 2025 Salı 09:31
  • Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere adliyede08 Temmuz 2025 Salı 09:22
  • 8 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu08 Temmuz 2025 Salı 09:20
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43