• BIST 5.031,98
  • Altın 1211.438
  • Dolar 19.0481
  • Euro 20.4952
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

İslam ceza hukuku Antalya'da tartışılacak

İslam ceza hukuku Antalya'da tartışılacak
ANTALYA - İslam Hukuku Araştırmaları, Mukayeseli Hukuk Konferansları Dizisi kapsamında 'İslam Ceza Hukuku Konferansı' 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek.170 hukuk

ANTALYA - İslam Hukuku Araştırmaları, Mukayeseli Hukuk Konferansları Dizisi kapsamında 'İslam Ceza Hukuku Konferansı' 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek.

170 hukukçu akademisyen ve uzmanın tebliğ sunacağı konferans, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi, Uluslararası Hukukçular Birliği ve Elbeyoğlu A.Ş işbirliği ile düzenleniyor. Konferansta İslam ceza hukukunun genel ilkeleri, İslam ceza muhakemesi hukuku, cezanın amacı ve işlevi ve modern hukukla mukayesesi, suçun unsurları, ceza sorumluluğunu kaldıran haller, ceza hukuku kurallarının çelişmesi ve neshi gibi konuların yanı sıra klasik dönem ve modern dönemin tartışmaları da bir arada ele alınacak.

İslam Hukuku Araştırmaları Mukayeseli Hukuk Konferansları'nın bu etkinliğine, İslam ceza hukuku konferansı ile ilgili detaylı bilgiye www.islamhukukuarastirmalari.org web sitesinden ulaşılabiliyor.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78