• BIST 11341.9
  • Altın 5972.467
  • Dolar 42.7981
  • Euro 50.141
  • Bursa 3 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara -3 °C

İnegöl’ün gelecek 5 yılı planlanıyor

İnegöl’ün gelecek 5 yılı planlanıyor
İnegöl Belediyesi “2024 Vizyonu Çalıştayı”nın son oturumunu yaptı.

İnegöl Belediyesi, 5 yıllık Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde düzenlenen “2024 Vizyonu Çalıştayı”nın son oturumunu yaptı. İşadamlarıyla yapılan son oturumda konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, “Biz burada 5 yıllık planı konuşuyoruz. Bütün şehrin fikirlerini toparlayıp 5 yıllık planı ortaya koymak istiyoruz” dedi. 

Bursa haber...

İnegöl Belediyesi, 2024 vizyonu kapsamında şehrin 5 yıllık stratejik planını hazırlamak için pazartesi günü başladığı “2024 Vizyonu Çalıştayı”nı tamamladı. 4 gün süren çalıştay ile farklı kesimlerin iştirakiyle yapıldı. Sabah 09.30’da Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen çalıştaya Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı. Oturum Başkanlığını UÜ İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Ali Ildır ile Belediye Meclis Üyesi Ahmet Genç yaptı. 

Taban, “Gayemiz güzel bir İnegöl oluşturmak. İşimizi en doğru şekilde yapmak bizim mecburiyetimiz. Tabiî bunu nasıl yapacağız? Belediye başkanının her konuda uzmanlık ortaya koyması beklenemez. Bu konuda ben şehrin bütün dinamiklerini harekete geçirerek bu şehrin daha güzel bir şehir olabilmesi, içinde yaşayanların daha mutlu ve daha müreffeh bir şekilde yaşaması, aynı şekilde ekonomik faaliyetler anlamında daha ciddi paylar alabilmemiz, yine şehrimizin tanınırlığı ve bilinirliğinin arttırılması öncelikli hedeflerimiz. Bunları tek başına yapmam mümkün değil” dedi. 

İnegöl ile ilgili hayalleri ve hedeflerini de paylaşan Taban, “Ne kadar çok insanı bu şehir için sahiplendirebilirsek, aidiyet duygusunu arttırabilirsek ben o kadar daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Eğer biz bunu bir sinerjiye çevirebilirsek, işadamlarımızın düşüncelerini, evinde oturan hanımefendilerin düşüncelerini, aynı şekilde bu şehirde yaşayan öğrenci ne düşünüyor, gençler ne düşünüyor? Çocuklarımızla sarmaş dolaş onların da hayallerini ve fikirlerini önemsiyoruz. Bütün bunları topluyoruz. Netice itibariyle her şehrin de bir hikâyesi var. Ben de bu şehrin kodlarını çözmek istiyorum. Ben bu şehirde yaşayan insanların mutlu olduğunu hayâl ediyorum, hoşgörülü olduğunu, çok daha misafirperver olduğunu, gelenlerin ne güzel bir şehre geldim dediğini, gittikleri yerlerde anlattıklarını hayal ediyorum. Bundan kim rahatsız olur. Bu bizim şehrimizin her türlü faydasına bir sonuç çıkaracaktır” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Vatandaşın telefonlarını Başkan Erkan Aydın açtı15 Aralık 2025 Pazartesi 09:52
  • Bursa semalarında gökkuşağı13 Aralık 2025 Cumartesi 09:56
  • Mudanya, 'örnek kıyı kenti' oluyor13 Aralık 2025 Cumartesi 09:51
  • ‘Mor Haritam’ uygulamasına ödül12 Aralık 2025 Cuma 10:59
  • ‘Bursa Sanatla Yeşeriyor’12 Aralık 2025 Cuma 10:58
  • Amatör kalemler Osmangazi’de usta şairlere dönüşüyor11 Aralık 2025 Perşembe 11:06
  • Bursa'da "Balkan ve Roman Gecesi" coşkusu11 Aralık 2025 Perşembe 10:04
  • Bursa'nın o ilçesinde çeltik ekimi yasaklandı11 Aralık 2025 Perşembe 10:01
  • Kestane Bursa Büyükşehir'le filizleniyor10 Aralık 2025 Çarşamba 10:23
  • BUÜ ve Nilüfer Belediyesinden işbirliği10 Aralık 2025 Çarşamba 09:56
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43