• BIST 11300.43
  • Altın 6092.791
  • Dolar 42.811
  • Euro 50.3812
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 8 °C

İnegöl’den Düzce’ye yardım eli

İnegöl’den Düzce’ye yardım eli
İnegöl ilçesinde 70 hane için yardım kampanyası başlatıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşanan sel felaketinde zarar gören 70 hane için yardım kampanyası başlatıldı. 

Bursa haber...

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İMOS Başkanı Okan Güler, İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşanan sel felaketi sonucunda bölgede zarar gören 70 haneye yönelik yardım kampanyası başlattılar. İTSO’da düzenlenen basın toplantısında İnegöllü hayırsever esnaf ve işadamlarına destek çağrısında bulunuldu. 

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Geçtiğimiz günlerde Akçakoca ilçesinde ciddi bir sel felaketi yaşandı. Bölgedeki birçok köyümüz bu felaketten etkilendi. Olayın ardından Ziraat Odası Başkanımız Sezai Bey ve İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanımız Özcan Bey bölgeye giderek felaketin kalıntılarını yerinde gördüler. İnegöl Mobilyacıları olarak ülkemizde geçmişte yaşanan bu tür felaket ve olumsuz olaylara da duyarsız kalmadık.

Gemlik depreminde ve Kemalpaşa yangın felaketi gibi olaylarda da bu duruşu gösterdik. İnegöllü mobilyacı ve esnaflarımız o bölgelere malzeme, nakit ve çeşitli desteklerde bulundular. Düzce felaketinden sonra da bölgeye bir yardım kampanyası düzenleme kararı aldık. Bu köylerimizde 70 haneye büyük oranda malzeme desteği verme kararı aldık. Koltuk, alet ve edevatlar ciddi zararlar görüldü. Bayram sonrasında İTSO, İnegöl Mobilyacılar Odamız, İMOS ve Ziraat Odası ile birlikte 70 hanemizin ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bugün kampanyamızı başlatıyoruz. Esnaflarımızdan bu kampanyaya destek bekliyorum. İnegöl Mobilyacılar Odamız ve İMOS Derneğimiz kampanyayı organize edecekler.

Yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarımız İnegöl Mobilyacılar Odamız ya da İMOS Derneğimiz ile irtibata geçip desteklerini verebilirler. Sel felaketinde ölen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. İnegöllü esnaf ve tüccarlar olarak sel felaketine yakalanan kardeşlerimizin yanındayız. Yardımlarımızı toplayarak oraya ulaştırmayı kendimize görev biliyoruz” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Nilüfer yeni yıla hazır16 Aralık 2025 Salı 10:20
  • Osmangazi’de yeni yıl heyecanı meydanı sardı16 Aralık 2025 Salı 10:19
  • Vatandaşın telefonlarını Başkan Erkan Aydın açtı15 Aralık 2025 Pazartesi 09:52
  • Bursa semalarında gökkuşağı13 Aralık 2025 Cumartesi 09:56
  • Mudanya, 'örnek kıyı kenti' oluyor13 Aralık 2025 Cumartesi 09:51
  • ‘Mor Haritam’ uygulamasına ödül12 Aralık 2025 Cuma 10:59
  • ‘Bursa Sanatla Yeşeriyor’12 Aralık 2025 Cuma 10:58
  • Amatör kalemler Osmangazi’de usta şairlere dönüşüyor11 Aralık 2025 Perşembe 11:06
  • Bursa'da "Balkan ve Roman Gecesi" coşkusu11 Aralık 2025 Perşembe 10:04
  • Bursa'nın o ilçesinde çeltik ekimi yasaklandı11 Aralık 2025 Perşembe 10:01
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43