• BIST 10924.53
  • Altın 5429.936
  • Dolar 42.2029
  • Euro 48.8609
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

İl Spor Merkezlerinde 46 branşta verilecek eğitimler pazartesi başlıyor

İl Spor Merkezlerinde 46 branşta verilecek eğitimler pazartesi başlıyor
ADANA - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri´nde 46 branşta başlayacak kurslar 29 Haziran Pazartesi günü başlayacak.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ve

ADANA - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri'nde 46 branşta başlayacak kurslar 29 Haziran Pazartesi günü başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mahmut Kır ile Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Menderes Spor Salonu bünyesinde bulunan konferans salonunda 72 bölge antrenörüyle toplantı yaptı. 46 branşta açılacak kursların yüzme dışında diğerlerinin ücretsiz olacağını aktaran Mahmut Kır, "Hem katılım, hem de kalite olarak diğer illere örnek olmalıyız. Hedef kitlemiz olan binlerce öğrenciyi sporla tanıştıracağız. Antrenör arkadaşlarımız, çalıştırdıkları branşın tüm inceliklerini, oyun kurullarının yanı sıra öğrencilere, sporcu sağlığı, beslenmesi gibi konularda da eğitici görevi yapacaklar. Tüm antrenörlerin yaklaşık 2 ay kadar sürecek kurslarda özveriyle görev yapacaklarına inanıyorum." dedi.

İl Spor Müdür Vekili Kır, antrenörlere malzeme dağıtacaklarını, çalışmaların yapılacağı tesislerin hazır olduğunu belirterek, açılışta ritmik cimnastik, step aerobik ve wushu ekiplerinin gösteri yapacağını sözlerine ekledi.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43