• BIST 14334.06
  • Altın 6914.74
  • Dolar 48.264
  • Euro 56.0906
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

İğrenç grup!

İğrenç grup!
5 yaşındaki çocuklara ait görüntüler çıktı

İstanbul merkezli Bursa dahil 17 ilde çocuk istismarıyla ilgili düzenlenen operasyonlara ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şüphelilerin haberleşme programı üzerinden “SEX” adında grup kurdukları ve cinsel istismara maruz bırakılan çocukların görüntülerini paylaştıkları belirlendi.

Bursa haber...

Yapılan paylaşımlar arasında 5 yaşından küçük çocukların görüntüsünün de bulunduğu tespit edildi. Dijital incelemelerde, 10 binlerce görüntünün bulunduğu ifade edilen operasyonlar sonucu yakalanan 20 şüpheliden 13’ü tutuklandı. 7 şüpheli ise serbest bırakıldı.

İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çocukların cinsel istismarıyla ilgili geçtiğimiz hafta önemli bir operasyon düzenledi. İstanbul, Ankara, Ağrı, Adana, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Giresun, İzmir, Kırklareli, Muğla, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve Zonguldak‘da 39 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.

İĞRENÇLİK GRUBU

Gözaltına alınan şüphelilerin, internet üzerinden bir haberleşme programını kullanarak “SEX” adı altında bir site oluşturdukları öğrenildi. Kurulan grupta cinsel olarak istismar edilen küçük yaştaki çocukların fotoğraflarının paylaşıldığı ifade edildi.

Şüphelilerin el koyulan bilgisayarlarından binlerce istismar görüntüsü çıktı.

10 BİNLERCE GÖRÜNTÜ

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 56 telefon, 18 diz üstü bilgisayar ve çok sayıda dijital malzemeye el konuldu. Çocuk İstismarıyla Mücadele Büro Amirliğince yapılan çalışmada incelenen dijitalleri arasında “Çocuğun Cinsel İstismarı” içerikli on binlerce görüntü olduğu öğrenildi.

5 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUKLAR

Şüphelilerin paylaştığı müstehcen görüntüler arasında, 5 yaşından küçük hatta bir kaç aylık bebeklerin dahi müstehcen görüntüleri olduğu belirtildi. Polisin yaptığı çalışmada, görüntüsü paylaşılan çocuklardan bazıları yakalanan şüphelilerin akrabası olduğu öğrenildi.

YEDİSİ SERBEST KALDI

Şüphelilerin oluşturduğu gruba üye olduğu belirtilen 20 şüpheli işlemlerin ardında adliyeye gönderildi. Şüphelilerden 13 tutuklanırken, 7'sinin ise serbest kaldığı belirtildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da meyvede tekleme dönemi *13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:41
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43