• BIST 9300.21
  • Altın 4332.099
  • Dolar 39.4088
  • Euro 45.6516
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

İGF, kimsenin güdümünde olmadı, olmayacak

İGF, kimsenin güdümünde olmadı, olmayacak
"İGF, her kesimi kucaklayan bir yapıdır"

Geçtiğimiz günlerde genel kurulu yapılan İnternet Gazetecileri Federasyonu, kimsenin güdümünde olmadan yoluna devam edecek. İGF Genel Başkanı Mesut Demir, amaçlarının internet yasası ve internet medyalarına destek olduğunu söyledi.

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada, “İnternet Gazetecileri Federasyonu, 23 Ocak 2020 tarihinde, hiçbir kuruluşun güdümünde olmadan internet medyalarına destek amacıyla kuruldu. Bu süreçten itibaren internet yasası ve internet medyalarına destek olmak amacıyla kurulan İGF Haber Ajansı, İGF Reklam Ajansı ve İGF TV çalışmalarını sürdürdü. İnternet yasası ile ilgili çalışmalar Ankara’da önemli adımların atılmasını sağladı. Federasyona inanarak destek veren internet medyalarına teşekkür ediyoruz” dedi.

“İGF, HER KESİMİ KUCAKLAYAN BİR YAPIDIR”

İnternet Gazetecileri Federasyonu’nun kimsenin güdümünde olmadan yoluna devam edeceğine dikkat çeken Mesut Demir, “İGF, ne konfederasyon, ne federasyon, ne de konseyin güdümünde olmayıp, her kuruma üye cemiyet ile dernekleri kucaklayan bir yapı olmuştur ve bu şekilde devam edecektir. İGF’ye üye cemiyet ve dernekler arasında hiçbir ayrım da yapmadı, yapmayacaktır. İGF’ye destek olan tüm cemiyet ve derneklerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca genel kurulumuza destek veren Osmangazi Belediyesi, Penguen Gıda, Kardelen Kestane Şekerleri, Esentepe ve Anadolu Hastanesi, Kırcı Otel ve Mestanlı Konağı’na da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • FETÖ’nün ROKETSAN imamı yakalandı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:43
  • Dervişoğlu'ndan referandum çağrısı14 Haziran 2025 Cumartesi 11:30
  • Bitkisel zayıflama ilaçları sağlığınız için tehdit14 Haziran 2025 Cumartesi 11:26
  • "Sahte alıcı" çetesi çökertildi14 Haziran 2025 Cumartesi 11:22
  • Bir milyon öğrenci ter dökecek!14 Haziran 2025 Cumartesi 11:15
  • Yumurta üretiminde büyük düşüş!14 Haziran 2025 Cumartesi 10:57
  • Başkanvekili bankamatik memuru çıktı13 Haziran 2025 Cuma 11:45
  • AJet İran seferlerini iptal etti13 Haziran 2025 Cuma 11:30
  • 36 il merkezli yasa dışı bahis operasyonu13 Haziran 2025 Cuma 11:13
  • Dışişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı13 Haziran 2025 Cuma 10:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43