• BIST 13779.39
  • Altın 6660.51
  • Dolar 47.6884
  • Euro 55.2374
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

İbrahim Çağlar hayatını kaybetti

İbrahim Çağlar hayatını kaybetti
Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı
İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Çağlar Bağcılar'da kaldırıldığı hastanede iki anjiyo olmasına rağmen kurtarılamadı.
 
 
İbrahim Çağlar kimdir? İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın hayat hikayesi...
 
Çağlar’ın dün gece saat 01.00 sıralarında kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı, sabaha karşı 06:00 sıralarında ise vefat ettiği öğrenildi. Çağlar hastaneye kaldırıldıktan sonra iki anjiyo olduğu fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Sozcu.com.tr’nin edindiği bilgilere göre Çağlar kalp krizi geçirdikten kısa bir süre sonra İstanbul Bağcılar’daki Medipol hastanesine kaldırıldı. Başkan’ın yarın yoğun bir programı olduğu öğrenildi.
 
İstanbul Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Çağlar, gece geçirdiği kalp krizi sonucu Hakka yürüdü. Cenaze programı hakkında tarafınıza ayrıca bilgi iletilecektir” ifadeleri kullanıldı.
 
İBRAHİM ÇAĞLAR KİMDİR?
 
İbrahim Çağlar, 1960 yılında İstanbul’un Erenköy ilçesinde dünyaya geldi. 7 yaşından itibaren kendi isteğiyle eniştesinin yanında çalışmaya başlayan Çağlar, böylece ticarete ilk adımını atmış oldu. İlkokulun ardından Güneş Koleji’nde eğitimini sürdüren İbrahim Çağlar, lise eğitimini de Ticaret Lisesi’nde tamamladı.
 
1977 yılında lise mezuniyetinin ardından ilk şirketi olan Nurtop A.Ş.’yi kurdu ve iş hayatına atıldı. 18 yaşında başlamış olduğu ticaret hayatını günümüzde tekstil, enerji, inşaat ve telekomünikasyon sektörlerinde yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarıyla devam ettiren İbrahim Çağlar, TOBB Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, TEPAV Mütevelli Heyeti üyeliği, Darülaceze Mütevelli Heyeti üyeliği, Marmara Grubu Vakfı Stratejik ve Sosyal Araştırmalar, Mütevelli Heyet ve Akademik Konsey üyeliği görevlerinde bulundu.
 
2004-2010 yılları arasında TOBB Yönetim Kurulu Sayman üyeliği ve aynı tarihlerde TSE Yönetim Kurulu üyeliği yapan İbrahim Çağlar, 2006-2012 yılları arasında DEİK Yönetim Kurulu üyeliği ve 2003-2006 seneleri arasında da İTHİB yönetim kurulu üyeliğini yürüttü.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Sarıbal: Mehmet Şimşek Çiftçinin Belini Kırdı06 Ağustos 2026 Perşembe 19:35
  • Oğlunun katili ile 3 gün sonra nikâh masasına oturdu06 Ağustos 2026 Perşembe 19:32
  • Patlayan konserve 9 aylık bebeği yaktı!06 Ağustos 2026 Perşembe 19:30
  • AHBAP Dosyasında Sanat Dünyasına Uzanan Transferler06 Ağustos 2026 Perşembe 12:50
  • MSB'den Terörsüz Türkiye Açıklaması06 Ağustos 2026 Perşembe 12:25
  • Bahçeli'den Çerçeve Yasa Açıklaması05 Ağustos 2026 Çarşamba 14:58
  • Esrar testi pozitif çıktı!04 Ağustos 2026 Salı 16:03
  • Çerçeve yasanın adı belli oldu04 Ağustos 2026 Salı 13:06
  • Sahte Ekspertizle Vatandaşlık Vurgunu: 72 Şüpheli Yakalandı04 Ağustos 2026 Salı 12:30
  • 84 hâkim ve savcı meslekten çıkarıldı04 Ağustos 2026 Salı 09:25
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43