• BIST 10924.53
  • Altın 5429.936
  • Dolar 42.2029
  • Euro 48.8609
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 5 °C

İABB Encümeni Yenimahalle´de toplandı

İABB Encümeni Yenimahalle´de toplandı
ANKARA - İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) Haziran ayı encümen toplantısı, Yenimahalle Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Fethi Yaşar´ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda birliğin önümü

ANKARA - İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) Haziran ayı encümen toplantısı, Yenimahalle Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Fethi Yaşar'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda birliğin önümüzdeki dönem projeleri görüşülürken Yaşar, maddi durumu ve teknik donanımı yetersiz belediyelere desteğin artarak devam edeceği vurgusu yaptı.

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli, Birlik Müdürü Salim Çoruk olmak üzere encümen üyeleri tam kadro katıldı.

Toplantıda üye belediyelerden gelen talepler değerlendirilerek imkanlar ölçüsünde yapılabilecekler ele alındı. Ayrıca birliğin Temmuz ayında gerçekleşecek encümen toplantısının Çorum'un Oğuzlar ilçesinde yapılması karara bağlandı.

ÜYE BELEDİYELERE EĞİTİM DESTEĞİ

Toplantıda üzerinde durulan bir başka konuda birliğe üye belediyelere belirli periyotlarla eğitim seminerleri düzenlenmesi oldu. Her fırsatta eğitimin önemine vurgu yapan Yaşar, personellerin donanımlı ve yeterli olmasının hizmetin kalitesini de arttıracağını kaydetti.
Birliğe üye belediyelerin çıkarlarını korumanın ve gelişmelerine katkı sağlamanın birinci hedefleri olduğunun altını çizen Yaşar, "Bütçemiz olanakları doğrultusunda belediyelerin talep ettikleri kültürel etkinliklerine, yol ve alt yapı hizmetlerine, park ve bahçe düzenlemelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Belediyelerimize proje ve teknik konularda destek sağlıyor, eğitimler veriyor, ulusal ve uluslararası düzeyde belediyeler arasında işbirliği yaparak bilgi paylaşımına teşvik ediyoruz. İnşallah bütçemiz arttıkça küçük belediyelerimize daha büyük destekler sağlayacağız" dedi.

Toplantının ardından Yaşar, encümen üyelerine maketi üzerinden Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi hakkında bilgi verdi. CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43