• BIST 9078.43
  • Altın 3998.698
  • Dolar 38.4603
  • Euro 43.659
  • Bursa 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Huzurevi’nde açık hava şenliği

Huzurevi’nde açık hava şenliği
Bursa’da 23 yıldır özel gelenek halini alan ‘Huzurevi şenliği’, Huzurevi sakinlerine moral veriyor...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde pandemi sebebiyle son iki yıldır yapılamayan geleneksel açık hava şenliği 23’üncüsü, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa haber...      

Bursa’da 23 yıldır özel gelenek halini alan ‘Huzurevi şenliği’, Huzurevi sakinlerine moral veriyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Huzurevi Şube Müdürlüğü yerleşkesinde iki yıl aradan sonra coşkulu bir güne imzasını atan açık hava şenliği, sabahın erken saatlerinden itibaren konuklarını ağırlamaya başladı. 

Büyükşehir Belediyesi ve bağlı birimlerin açtığı stantlarda yiyecekten meyve sebzeye, çiçekten kıyafet ve ayakkabıya kadar çeşitli ürünlerin satışı yapıldı.

Büyükşehir Belediye Orkestrası Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrasının konseriyle renklenen etkinlikte, hem huzurevi sakinleri hem de vatandaşlar keyifli anlar yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız da huzurevindeki şenlik coşkusuna ortak oldu. 

Yıldız, tek tek stantları gezip, hem Huzurevi sakinleriyle hem de vatandaşlarla sohbet etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43