• BIST 10372.04
  • Altın 4843.947
  • Dolar 41.3226
  • Euro 48.481
  • Bursa 21 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 21 °C

Hindistan´da fırtına: 33 ölü 80 yaralı

Hindistan´da fırtına: 33 ölü 80 yaralı
YENİ DELHİ - Hindistan´da dün gece meydana gelen fırtınada, en az 33 kişi hayatını kaybetti, 80 kişi ise yaralandı. Fırtınanın etkili olduğu Bihar eyaletindeki birçok ilçede ise maddi hasar mey

YENİ DELHİ - Hindistan'da dün gece meydana gelen fırtınada, en az 33 kişi hayatını kaybetti, 80 kişi ise yaralandı. Fırtınanın etkili olduğu Bihar eyaletindeki birçok ilçede ise maddi hasar meydana geldi.

Ülkedeki Afet Bölge Yönetim yetkilisi, Bihar eyaletindeki Koshi nehrine yakın 5 ilçenin fırtınadan olumsuz etkilendiğini belirtti. Özellikle Purnia, Bhagalpur and Madhepura ilçelerinde can kaybının yanı sıra büyük maddi hasarın da meydana geldiği açıklandı. Fırtınanın etkili olduğu bölgelerde en az 33 kişinin öldüğü, 80 kişinin ise yaralandığı ifade edildi. Eyalet yetkilileri, söz konusu ilçelerde acil yardım ve kurtarma operasyonlarını başlattıklarını duyurdu.

Öte yandan fırtına nedeniyle bölgede birçok ağaç yıkıldı, bazı elektrik direkleri de devrildi. Fırtınadan en çok etkilenen Purnia ilçesinde, bir gecede birçok kişinin evsiz kaldığı bildirildi.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43