• BIST 10372.04
  • Altın 4843.947
  • Dolar 41.3226
  • Euro 48.481
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

Hiidamet Asa üyelikten alındı

Hiidamet Asa üyelikten alındı
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız'dan açıklama

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız, Birlik Temsilciliğinden istifa ederek görevinin sona erdiği öğrenilen Hidamet Asa'nın, Birlik Yönetim Kurulu kararı ile Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden alındığını belirtti.


24 Temmuz 2025 Cuma günü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda bahse konu kararın alındığını belirten Başkan Ali Yıldız, "İsimler Marmarabirlik'ten önemli ya da Marmarabirlik'in üstünde değildir. Bizim için önemli olan Marmarabirlik'in ortaklarına hizmet edebilmek adına, elbirliği ile Kurumu nasıl daha güçlü hale getirebileceğimizdir" dedi.


Ali Yıldız, önümüzdeki günlerde Marmarabirlik'in yeni hedeflerinin ve stratejik adımlarının konu alınacağı ayrıntılı bir açıklamanın da yapılacağını ifade etti.


Başkan Yıldız ayrıca Marmarabirlik'in bundan sonraki süreçte şeffaf bir disiplin ile yönetileceğini vurgulayarak, geçmişte pürüzlü işler ve hak yiyenlerin takipçisi olduklarını, takipçisi olmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43