• BIST 14364.6
  • Altın 6632.14
  • Dolar 45.1959
  • Euro 52.9093
  • Bursa 11 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 8 °C

Hayatı sanatla reklendiriyorlar

Hayatı sanatla reklendiriyorlar
Sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından sürdürülen “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında ÇEK Güler Osman Köseoğlu Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerin yaptığı 60 eser Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında düzenlediği “Sanatla Reklendiriyoruz” adlı sergi Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu. ÇEK Güler Osman Köseoğlu Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan 9 öğrencinin resim, seramik ve özgün baskı olarak yaptığı 60 eserin görücüye çıktığı serginin açılışına katılım büyüktü. Açılışa Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları Müdürü Ayla Okumuş’un yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.


Serginin açılışında konuşan Nilüfer Belediye  Başkan Yardımcısı Bukle Erman, “Çok güzel eserler var. Bu sergi salonunda yapılan bütün projelerden çok keyif alıyoruz. Sizler aslında sadece bu salonu değil, kenti renklendiriyorsunuz. Tüm eserler çok kıymetli kentimize çok şeyler katıyor.Yeteneğiniz burada kalmasın ilerleterek kişisel sergilerinizi açın” dedi.


ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Eğitim Kurumları Müdürü Ayla Okumuş da “Kır çiçekleri projemiz birçok güzel eserin çıkmasına neden oldu. Bu projede büyük emek harcayan eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
 “Sanatla Reklendiriyoruz” sergisi 24 Mayıs Çarşamba gününe kadar açık kalacak. Daha sonra sergilenen 60 eser ÇEK’e ait olan kurumlarda sanatseverlerle buluşacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir’den Bursa’ya ‘Kent Rehberi’01 Mayıs 2026 Cuma 14:55
  • Bursa’da gebelere yakın takip29 Nisan 2026 Çarşamba 12:04
  • Bursa'da duvardan düşen işçi yaralandı29 Nisan 2026 Çarşamba 12:03
  • Bursa'da 7 yıl önce kaybettiği oğluna nihayet kavuştu28 Nisan 2026 Salı 17:41
  • Bursa'da sulama kanalları temizlendi28 Nisan 2026 Salı 12:11
  • Bursa'da kadınlardan ritim şov!28 Nisan 2026 Salı 12:08
  • BUÜ’lü akademisyene "Bilim Akademisi 2026" ödülü28 Nisan 2026 Salı 12:05
  • BUÜ’de Türkçenin geleceği konuşuldu27 Nisan 2026 Pazartesi 13:44
  • Bursa'nın o ilçesinde su kesintisi27 Nisan 2026 Pazartesi 11:40
  • Bursa'da su kesintisi25 Nisan 2026 Cumartesi 09:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43