• BIST 10849.35
  • Altın 4386.442
  • Dolar 40.7839
  • Euro 47.6555
  • Bursa 35 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 35 °C

Hatay'da MHP'nin seçim aracına saldırı iddiası

Hatay'da MHP'nin seçim aracına saldırı iddiası
HATAY - Hatay'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili ve 7 Haziran seçimlerinde partiden birinci sırada aday olan Şefik Çirkin'in seçim aracına saldırı düzenlendiği iddiası neden

HATAY - Hatay'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili ve 7 Haziran seçimlerinde partiden birinci sırada aday olan Şefik Çirkin'in seçim aracına saldırı düzenlendiği iddiası nedeniyle kavga eden tarafları polis biber gazı kullanarak ayırdı.

İddiaya göre MHP'ye ait seçim propaganda aracının önü Antakya merkezde yer alan Akasya Mahallesi'nde bir grup tarafından kesildi. Çıkan arbedede satırların kullanıldığını söyleyen MHP'li grup üyeleri, kendilerine saldıranların PKK sempatizanları olduğunu iddialarına ekledi. Olay yerine çok sayıda sivil polis, çevik kuvvet ekipleri, 2 TOMA ve 2 Şortland takviye edilirken olayın taraflarından 3 kişi polis tarafından ekip otolarına alınarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Seçim aracında herhangi bir zarar meydana gelmedi.

Yaşananların ardından Cihan Haber Ajansı muhabirine kısa bir açıklama yapan MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin saldırıyı "PKK sempatizanlarının yaptığı" yönündeki iddiayı yineleyerek "PKK Antakya'ya kadar indiyse yazık. Devlet PKK ile uğraşmayı bırakmıştır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği doğrultusunda ilerlemektedir. Şunu açıkça söylüyorum gerekirse devlet aradan çekilsin biz kendi aracımızı kendimiz korumayı biliriz. Kimseye eyvallahımız yok. Buradan herkese sesleniyorum. Ayaklarını denk alsınlar." dedi.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43