• BIST 10924.53
  • Altın 5429.936
  • Dolar 42.2029
  • Euro 48.8609
  • Bursa 13 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 5 °C

Hatay'da kanalizasyon döşeme çalışmaları sürüyor

Hatay'da kanalizasyon döşeme çalışmaları sürüyor
HATAY - Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesi Değirmenbaşı mahallesinde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.HATS

HATAY - Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesi Değirmenbaşı mahallesinde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

HATSU'dan yapılan duyuruda, kanalizasyonsuz sokak kalmaması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği belirtilerek, mahallede döşenen 600 metre kanal hattı ile atıkların foseptik çukurlara bırakılmasının önüne geçildiğini vurgulandı. Çevre kirliği ve kötü kokuların önüne geçerek vatandaşların daha rahat nefes almalarını sağlamak için kanalizasyonsuz mahalle bırakmayacaklarını kaydeden idare, araç giremeyen sokaklarda da çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

HATSU Genel Müdürlüğü, kanal hattı döşeme işinde 2 kepçe, 1 kamyon ve 8 personelin görev yaptığını açıkladı.
CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43