• BIST 13458.1
  • Altın 6174.48
  • Dolar 47.4686
  • Euro 54.7711
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

"Har vurup harman savurmuşlar"

"Har vurup harman savurmuşlar"
Borçları kalem kalem açıklayacak...

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Belediye Meclisi’nde konuştu. Belediyenin  borç yükü altında olduğunu vurgulayan Sertaslan,bu borçları kalem kalem açıklayacaklarını ifade etti.

Bursa haber...

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Belediye Meclisi'nde gruplara hitaben konuşma yaptı. Belediyenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederken, Belediyenin borçlarını da kalem kalem açıklayacaklarını söyledi. Geçmiş dönem belediye yönetiminin har vurup harman savurduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sertaslan, “Hep beraber mücadele edilerek Gemlik'in kaybedilen yılları geri getirilecek” dedi .

Bursa haber...

Çok sıkıntılı bir süreç olduğunu ve bu süreci el birliğiyle aşılacağını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Parti gruplarının geçmiş dönem için sordukları tüm sorulara da cevap verileceğini belirtirken, Gemlik Belediyesi’nin bulunduğu borç yükü sebebiyle sorunlu ve sıkıntılı bir dönemde olduğunu da söyledi. Gemlik’te, ilçesini çok seven insanların yaşadığını ve parti ayrımı yapılmaksızın tüm belediye meclis üyelerine de çok güvendiğinin altını çizen Başkan Sertaslan, “Kendisinin samimi olduğun da ve belediyede ne olup bittiğini belediye meclis üyelerine şeffaf bir biçimde açıkladığı sürece söz konusu Gemlik olduğunda benimle beraber ve canla başla mücadele edeceksiniz.  Ben samimi olduğum ve sizlere ne olup bittiğini açıkladığım sürece söz konusu Gemlik olduğunda benimle beraber canla ve başla mücadele edeceğinize inanıyorum” dedi. Başkan Sertaslan, sürecin en başından beri olaya parti yönünden değil Gemlik yönünden baktıklarını da sözlerine ekledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, geçmiş dönemde belediyede har vurup harman savurma dönemi yaşandığına dikkat çekerek, bundan önceki belediyelerin biriktirdiği sermaye ve taşınmazların bir amaç uğruna değil bir hayal uğruna satıldığına vurgu yaptı. Geçmiş dönemde parti gruplarının eski belediye başkanını uyardıklarını ama dinlemediklerini dile getiren Başkan Sertaslan, “Bizler hep beraber mücadele edip Gemlik’in kaybolan yıllarını geri getireceğiz “ diyerek sözlerini tamamladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43