• BIST 11343.18
  • Altın 6155.69
  • Dolar 42.8426
  • Euro 50.6321
  • Bursa 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Hakan Şükür’den ’12 bin lira’ açıklaması

Hakan Şükür’den ’12 bin lira’ açıklaması
Koza İpek Holding’e yönelik polis baskını kapsamında, Hakan Şükür’ün bir holding çalışanına gönderdiği 12 bin lira da savcılık tarafından incelemeye alındı. Hakan Şükür de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 12 bin liranın Ankara'da oturduğu evin bir yıllı

Koza İpek Holding’e yönelik polis baskını kapsamında, Hakan Şükür’ün bir holding çalışanına gönderdiği 12 bin lira da savcılık tarafından incelemeye alındı. Hakan Şükür de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 12 bin liranın Ankara'da oturduğu evin bir yıllık kira ödemesi olduğunu söyledi.

Hakan Şükür, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kira sözleşmesinin fotoğrafının yanı sıra, konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

1- Daha iki gün önce 67. yaş gününü kutlayan Hürriyet'in bu haberi ve habercilik anlayışı beni şaşırttı!!

2-Hürriyet gibi yarım asırlık gazetenin temel habercilik prensibi 5N 1K yı yok sayması objektif haberciliğin geldiği nokta açısından üzücü.

3- Hürriyet'in iddiasına göre İpek Koza Holding'e 12 bin TL (Yazıyla oniki bin) havale etmişim savcılık da soruşturma açmış(!)

4- Haberi öyle sunulmuş ki sanki 700 bin euroluk saat alınmış, çikolata kutuları havalarda uçuşmuş, ayakkabı kutuları yığılmış.

5- Hürriyet ve diğer medya kuruluşları umarım açıklamamı, bu belgeleri gurur yapmadan yüksün meden objektif habercilik anlayışıyla girerler.

6- Milletvekili olduğumda Ankara'da oturduğum evi Koza İpek Holding'ten kiralamıştım. Buyrun kira sözleşmesi ve bedeli. Rakama bakın ama lütfen.

7- Eğer az da olsa habercilik sorumluluğunuz duruyorsa 12 bin TL lik bu kira sözleşmesini yazarsınız.

8- Kimi gazeteler, gazeteciler milyonlarca Euro yolsuzluğu konuşamamanın vicdani sorumluluğunun üstüne birde bizim kul hakkımızı eklemesin.

9- Medya büyük bir imtihandan geçiyor ya gerçek habercilik yapıp korkmayacak yada hep emir altında ezik biçimde yaşayacak.

10- Dört polisimizin şehit olduğu bugünde şehit haberlerini unutturmak için gündem değiştirmekse amaç o da Allah'a havale...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43