• BIST 10167.26
  • Altın 4278.951
  • Dolar 40.0301
  • Euro 47.0896
  • Bursa 23 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

Gülben Ergen fenalaştı

Gülben Ergen fenalaştı
Özgecan Aslan Anaokulu´nun açılışında fenalaştı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye kampanyası kapsamında Mersin'in Akdeniz ilçesinde yaptırılan Yakaköy Çocuklar Gülsün Diye Özgecan Aslan Anaokulu'nun açılışında fenalaştı. Eşi Erhan Çelik tarafından kucaklanarak içeriye alınan Ergen için anaokuluna sağlık ekibi çağrıldı. Ambulansla gelen ekibin müdahalesi sonrası kalabalığa yapılan açıklamada, Ergen'in sağlık durumunun iyi olduğu, muhtemelen tansiyon düşmesine bağlı bir rahatsızlık yaşadığı belirtildi.

Anaokulu öğrencilerinin gösterisiyle başlayan törene Gülben Ergen, Tarsus'ta geçtiğimiz aylarda vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın ailesiyle katıldı. Törende Özgecan'ın annesi ve kız kardeşinin elini bırakmayan Ergen, burada yaptığı konuşmada bu tür acı olayların yaşanmaması için ailelere büyük sorumluluk düştüğünü söyledi. Ergen, özellikle annelerden çocukları sevgiyle yetiştirmelerini istedi.

Törende Vali Özdemir Çakacak tarafından Gülben Ergen ile Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Elvan Oktar'a şilt taktim edildi. Daha sonra anaokulunun açılış kurdelası Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülben Ergen, Özgecan Aslan'ın annesi, babası ve kardeşleri tarafından kesildi. Bu esnada sanatçı Gülben Ergen fenalaştı. Eşi televizyoncu Erhan Çelik tarafından içeriye alınan Ergen için sağlık ekibi istendi. Ambulansla anaokuluna gelen sağlık ekibi içeride bulunan Ergen'e müdahale etti. Daha sonra Çocuklar Gülsün Diye Derneği yetkilileri dışarıda bulunan kalabalığa Ergen'in sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Ergen'in sağlık durumunun iyi olduğu, tansiyon düşmesinden kaynaklanan bir rahatsızlık yaşadığı ifade edildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Mansur Yavaş'tan 'görevi bırakma' çıkışı09 Temmuz 2025 Çarşamba 10:03
  • Grok'a erişim engeli getirildi09 Temmuz 2025 Çarşamba 09:55
  • İklim Kanunu Resmi Gazete'de09 Temmuz 2025 Çarşamba 08:39
  • Zeydan Karalar tutuklandı09 Temmuz 2025 Çarşamba 05:44
  • 'Duruşmalar TRT'de yayınlansın' talebine destek08 Temmuz 2025 Salı 11:56
  • Külah oyunuyla taciz08 Temmuz 2025 Salı 11:51
  • Kartalkaya davasında ikinci gün08 Temmuz 2025 Salı 10:18
  • Teğmenlere destek veren savcıya sürgün!08 Temmuz 2025 Salı 09:31
  • Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere adliyede08 Temmuz 2025 Salı 09:22
  • 8 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu08 Temmuz 2025 Salı 09:20
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43