• BIST 9350.01
  • Altın 4286.787
  • Dolar 39.3596
  • Euro 45.5956
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

Gıda Güvenliği Kongresi İçin Geri Sayım Başladı!

Gıda Güvenliği Kongresi İçin Geri Sayım Başladı!
Tüm hazırlıklar tamamlanarak geriye sayım başladı...

Gıda Güvenliği Derneği tarafından 3 - 4 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi'nde 6.'sı düzenlenecek olan Gıda Güvenliği Kongresi için tüm hazırlıklar tamamlanarak geriye sayım başladı.

Ülkemizde ve bölgemizde ana teması sadece gıda güvenliği olan tek kongre olma özelliği taşıyan ve Gıda Güvenliği Derneği tarafından 3 - 4 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel Kongre Merkezi'nde 6.'sı düzenlenecek olan Gıda Güvenliği Kongresi için ön hazırlıklar tamamlanarak geri sayım başladı.

6. Gıda Güvenliği Kongresi'nin günümüzün ve geleceğin sorunlarına ışık tutabilmesi için çok yoğun ve titiz bir ön hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner, iki günlük kongre takvimine çok kapsamlı bir içerik planladıklarını belirtti. Ana teması gıda güvenliği olan tek kongre olmanın yüklediği sorumluluk ve gerek yurt içinden gerekse yurt dışından karşılaştıkları yoğun ilgi nedeniyle 6. Gıda Güvenliği kongresindeki oturum sayısını ve çeşitliliğini ön hazırlık sürecinde % 50 daha arttırdıklarını kaydeden Samim Saner, "ilk planlamamızda 2 paralel program düşünmüştük, ancak ön hazırlıklarımız sırasında bu içeriği daha da geliştirerek 3 paralel program uygulamaya karar verdik ve çalışmalarımızı buna göre revize ederek çok sıkı bir çalışmayla çok zengin bir program oluşturduk." dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Uluslararası Gıda Koruma Birliği - IAFP'ın yanı sıra 9 paydaş ve 22 destekleyen kurumun yer aldığı, 6. Gıda Güvenliği Kongresi ele alınacak başlıklar kapsamında, ülkemizde ve dünyada gıda güvenliği konusunda bir çok yeni yaklaşım ve önlemi de ortaya koyacak

6. Gıda Güvenliği Kongresi Kongre Takvimi:

Erken Kayıt Son Tarihi: 6 Nisan 2018

Kongre Tarihi: 03-04 Mayıs 2018

Gıda Güvenliği Derneği Hakkında:

Gıda Güvenliği Derneği başta tüketiciler, üreticiler, devlet, akademisyenler ve gıda güvenliği çalışanları olmak üzere tüm paydaşların "Tarladan Sofraya" sürecinde gıda güvenliği konuları ile ilgili iletişimi, uzlaşmasını ve ilerlemesini sağlamak üzere 2004 yılında kurulmuş; ülkemizin gıda güvenliği alanındaki ilk sivil toplum kuruluşudur.

GGD gıda sektöründe çalışan büyük küçük tüm şirket, kişi ve kurumları gıda güvenliği ortak paydası altında toplamak,Gıda Güvenliği kavramının, tüm toplumda benimsenmesini ve yaygınlaştırılmasını sağlamak, tüketicinin en etkin ve itici güç olduğunun bilincinde olarak, tüketicinin eğitilmesini ve bu yolla güvenli gıdayı talep etmesini sağlamak, ulusal ve uluslararası düzeyde ilgili taraflarla işbirliğini geliştirici faaliyetlerde bulunmak, projeler geliştirmek gibi çalışmaları yürütmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • FETÖ’nün ROKETSAN imamı yakalandı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:43
  • Dervişoğlu'ndan referandum çağrısı14 Haziran 2025 Cumartesi 11:30
  • Bitkisel zayıflama ilaçları sağlığınız için tehdit14 Haziran 2025 Cumartesi 11:26
  • "Sahte alıcı" çetesi çökertildi14 Haziran 2025 Cumartesi 11:22
  • Bir milyon öğrenci ter dökecek!14 Haziran 2025 Cumartesi 11:15
  • Yumurta üretiminde büyük düşüş!14 Haziran 2025 Cumartesi 10:57
  • Başkanvekili bankamatik memuru çıktı13 Haziran 2025 Cuma 11:45
  • AJet İran seferlerini iptal etti13 Haziran 2025 Cuma 11:30
  • 36 il merkezli yasa dışı bahis operasyonu13 Haziran 2025 Cuma 11:13
  • Dışişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı13 Haziran 2025 Cuma 10:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43