• BIST 10366.16
  • Altın 4349.519
  • Dolar 40.3482
  • Euro 46.9244
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C

Galatasaray kupasını aldı

Galatasaray kupasını aldı
Galatasaray Bursaspor osmanli stadyumunda TFF Super kupa macinda karsilasti .8 Agustos 2015 /Ali Unal

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Kupa finalinde Bursaspor’u tek golle yenen Galatasaray kupasına kavuştu.

Osmanlı Stadı’nda oynanan Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray, Bursaspor’u 22. dakikada Yasin Öztekin’in attığı golle 1-0 kazandı. Maçın ardından protokol tribününde platform kuruldu. Öncelikle hakemler ve Bursaspor takımı futbolcu ve teknik adamları madalyalarını aldı.

Galatasaray’ın da madalyasını almasının ardından kupa merasimine geçildi. Süper Kupa’yı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören kaptan Selçuk İnan’a verdi. Konfeti gösterisiyle birlikte kupa Galatasaray'lı futbolcuların elinde havaya yükseldi. Sarı kırmızılı takım kupayla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcular daha sonra kupayla birlikte tribünleri gezdi.

MAÇIN OYUNCUSU YASİN SEÇİLDİ

Galatasaray'da maçın tek golünü atan Yasin Öztekin spor yazarlarının oylarıyla maçın adamı seçildi ve ödülünü aldı. Kupa merasimi öncesi Sneijder taraftara üçlü çektirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43