• BIST 13436.3
  • Altın 6211.21
  • Dolar 47.4121
  • Euro 54.5653
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 25 °C

Fenerbahçe’ye yeni golcü

Fenerbahçe’ye yeni golcü
2018 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğu Meksika kulübü Tigres ile de pazarlıklarını sürdürüyor.
Milli takımda yeniden forma giymeyi hedefleyen 31 yaşındaki golcü Gignac ile temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, 2018 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğu Meksika kulübü Tigres ile de pazarlıklarını sürdürüyor.
 
Robin van Persie ve Emenike ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'de müstakbel Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteği üzerine ilk transfer hamlesi forvet hattına yapılacak. Sarı-lacivertli yönetim, Başkan Aziz Yıldırım'ın da direktifiyle golcü takviyesi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fenerbahçe yönetimi, deneyimli teknik adamın raporu doğrultusunda Andre Pierre Gignac ile temasa geçti. Fransız yıldızın yeniden milli takımda forma giymek istediği, bu nedenle de Avrupa'ya dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Fenerbahçe ise bunu fırsata çevirme arzusuyla 31 yaşındaki golcüyü ikna turlarına başladı. Bir yandan Gignac'a ‘evet' dedirtmeye çalışan sarı-lacivertliler, diğer taraftan da 2018 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğu Tigres kulübüyle pazarlıklara başladı.
 
Sow ve Volkan Demirel`den Erdoğan`a hediye
Fenerbahçeli futbolcular Moussa Sow ile Volkan Demirel, Erdoğan'a sırtında ismi yazılı forma hediye etti.
 
YILLIK 4 MİLYON EURO
 
Fenerbahçe yönetimi, bu sezon Meksika kulübünün formasıyla 34 maçta 16 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Gignac'ı uygun bir bonservis bedeliyle kadroya katmak istiyor. Sarı-lacivertliler, Kocaman'ın da “Kesinlikle alınmalı” dediği Fransız golcüye yıllık 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Gignac'ın da Fener'in teklifine sıcak baktığı kaydedildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43