• BIST 11371.66
  • Altın 5881.588
  • Dolar 42.7078
  • Euro 50.2646
  • Bursa 4 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 2 °C

Fazla seks yapanlara uyarı!

Fazla seks yapanlara uyarı!
Daha fazla seks yapmak çiftleri daha mutlu etmiyor

İngiltere'de yapılan bir araştırmada, 128 çift iki gruba ayrıldı. 64 kişilik bir gruba normal seks iki katı fazla cinsel ilişkiye girmeleri söylendi. Diğer gruptaki çiftlerden ise normal cinsel hayatlarının yarısı kadar seks yapması istendi. Çiftler, 12 hafta boyunca bu deneyi gerçekleştirdi.

Akademisyenler, daha fazla seks yapan çiftlerin arzusu ve aldıkları zevkte düşüş görülmediğini ancak, çiftlerin mutluluğunda düşüş gözlendiği belirtildiğini söyledi. Araştırmacılar, daha fazla cinsel ilişkiye giren çiftlerin bunu doğal olarak değil de bir araştırma için yapmalarından dolayı genel mutluluklarında bir düşüş olduğunu açıkladı.

Araştırmayı yöneten yazarlardan biri, elde edilen sonuçların çiftlerin cinsel ilişkiye giriş sıklığının artmasının faydalı olduğunu, ancak bunu kendileri için arzuları tetikleyen ve isteklerinin daha yoğun yaşandığı bir düzende yapmalarını tavsiye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43