• BIST 11182.96
  • Altın 4893.357
  • Dolar 41.2672
  • Euro 49.0352
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 28 °C

Et alabilmek için saatlerdir kuyrukta bekliyorlar

Et alabilmek için saatlerdir kuyrukta bekliyorlar
Kasapların önünde yüzlerce metre kuyruk oluştu

Bursa'da tam kapanma öncesi kasapların önünde yüzlerce metre kuyruk oluştu. Vatandaşlar et alabilmek için saatlerce kuyruk bekliyor.

 

Şehir merkezinde faaliyet gösteren et toptancısı kasaplardan uygun fiyata et almak isteyen vatandaşlar kasapların önünde sonu gözükmeyen kuyruklar oluşturdu. Kuyrukta saatlerce bekleyen vatandaşlar kavga etmeye başlayınca polis kasapların önüne bariyer koyup önlem aldı. Vatandaşlar et alabilmek için kasapların önünde saatlerce kuyruk bekliyor. 17 günlük kapanmaya saatler kala ise kasaplarda aşırı bir yoğunluk oluştu. Kasaplarda kıyma 45 liradan kuşbaşı et 51 liradan kasap köfte ise 46 liradan satılıyor. Uygun fiyatları gören vatandaşlar ise saatlerce kuyrukta beklemeyi göze alıyor.

 

Saatlerdir kuyruk beklediklerini ifade eden vatandaşlar, "Burada et hem kaliteli hem de ucuz, bizde tam kapanma öncesi et ihtiyacımızı almak için geldik. Burada beklediğimize değiyor" dedi.

 

Dükkanların önünde kepenkler açılmadan kuyruğun başladığını belirten kasaplar, "Biz vatandaşa kaliteli eti uygun fiyata sunuyoruz. Alan vatandaşlarda memnun kalıyor. Bizi tekrar tercih ediyor. Dükkanların önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşlar saatlerce kuyrukta bekliyor" şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43