• BIST 9078.43
  • Altın 3969.82
  • Dolar 38.4407
  • Euro 43.5052
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 13 °C

Eş dehşetinde korkunç iddia!

Eş dehşetinde korkunç iddia!
Eşini boğarak öldürmüştü...

 BURSA'da, otomobilde tartıştığı eşi Emine Keskin'i (37) elleriyle boğarak, öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ahmet Keskin'in (38) yargılanmasına devam edildi. Duruşmada bilirkişi raporu okunurken, görüşü sorulan sanık avukatı Mehmet Tüzün, "Maktul tarafından müvekkilime tuzak kurulmuştur. Oğluna cinsel istismarda bulunması için müvekkilime, cinsel gücü artırıcı ilaçlar vermiş; ancak müvekkilim, bu tuzağa düşmemiştir. Ses kaydında '250'lik ve 100'lük verdim' beyanı bulunmaktadır" dedi. 

Bursa haber...

Olay, geçen yılın Mayıs ayında, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Dereçavuş Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobille gezmeye çıkan fabrika işçisi Ahmet Keskin ile eşi Emine Keskin arasında tartışma çıktı. Ahmet Keskin, tartışma sırasında, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşini boğazını sıkarak, öldürdü. Gözaltına alınan Ahmet Keskin, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu. Bursa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'eşini kasten öldürmek' suçundan hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Ahmet Keskin'in yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık Ahmet Keskin ve avukatı, müşteki Eda Keskin ve avukatı, diğer müştekilerin avukatları ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü avukatı katıldı. Duruşmada, bilirkişi raporu okundu. Rapora ilişkin görüşü sorulan sanık avukatı Mehmet Tüzün, "Maktul tarafından müvekkilime tuzak kurulmuştur. Oğluna cinsel istismarda bulunması için müvekkilime, cinsel gücü artırıcı ilaçlar vermiş; ancak müvekkilim, bu tuzağa düşmemiştir. Ses kaydında '250'lik ve 100'lük verdim' beyanı bulunmaktadır. Eğer maktul çocuğunu korumuş olsaydı müvekkilime ilaç vermemesi gerekirdi. Halbuki çocuğuna cinsel istismarda bulunması için sürekli ilaç verdiği anlaşılıyor" dedi.

Bursa haber...

Tutuklu sanık Ahmet Keskin ise avukatının savunmasına katıldığını, kendisinin de ses kayıtlarına ilişkin yazılı savunma hazırlayacağını söyledi.


Mahkeme heyeti, Ahmet Keskin'in tutukluluk halinin devamına, Adli Tıp Kurumu'ndan engelli çocuğun istismara uğrayıp uğramadığına ilişkin rapor alınmasına ve rapor sonuçlarının beklenmesine karar verip, duruşmayı şubata erteledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da tebliğciler pavyonda vaaz verdi30 Nisan 2025 Çarşamba 09:48
  • Bursa'da şafak operasyonu: 41 gözaltı30 Nisan 2025 Çarşamba 09:32
  • 2 kişiyi silah kabzasıyla darp etti30 Nisan 2025 Çarşamba 09:29
  • Bursa'da ölümlü kaza29 Nisan 2025 Salı 12:42
  • Başkan Mustafa Bozbey, görevdeki bir yılını değerlendirdi29 Nisan 2025 Salı 09:56
  • Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nden uyarı26 Nisan 2025 Cumartesi 13:11
  • Erkan Aydın savcıya ifade verdi26 Nisan 2025 Cumartesi 12:56
  • Cinayet zanlısı böyle yakalandı26 Nisan 2025 Cumartesi 12:46
  • Bursa'da kaçak göçmen operasyonu!26 Nisan 2025 Cumartesi 12:44
  • Bursa’nın gastronomi haritası çıkarılıyor25 Nisan 2025 Cuma 14:34
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43