• BIST 9203.37
  • Altın 4296.947
  • Dolar 39.6155
  • Euro 45.6765
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 22 °C

Erdoğan Azerbaycan'da

Erdoğan Azerbaycan'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmakamacıyla Azerbaycan'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak ve Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı 7. Küresel Forumu'na katılmak amacıyla Azerbaycan'a geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hanımı Emine Erdoğan ve beraberindeki heyeti Uluslararası Haydar Aliyev Havaalanı'nda Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Ali Ahmedov ve Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun resmi törenle karşıladı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler (BM) Medeniyetler İttifakı 7. Küresel Forumu'na katılacak Erdoğan, mevkidaşı İlham Aliyev ile de bir araya gelecek. Görüşmede Azerbaycan ile Ermenistan arasında gerginlik ve bölgesel meseleler ele alınacak. TANAP Projesi'nde gelinen son durum başta olmak üzere enerji konusu da iki liderin masasında olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43