• BIST 9817.06
  • Altın 3703.082
  • Dolar 37.8573
  • Euro 41.3198
  • Bursa 6 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 3 °C

Engelsiz Uludağ, farkındalığa koştu

Engelsiz Uludağ, farkındalığa koştu
Wings for Life adlı vakfın omurilik felçlilerini ve diğer engelli bireyleri anlama adına tüm dünyada aynı anda koşu düzenleyerek yaptığı ‘Wings for Life World Run’ etkinliğin bir örneği de Engelsiz Uludağ tarafından yapıldı. (kaynak üniversite)

 Wings for Life adlı vakfın omurilik felçlilerini ve diğer engelli bireyleri anlama adına tüm dünyada aynı anda koşu düzenleyerek yaptığı ‘Wings for Life World Run’ etkinliğin bir örneği de Engelsiz Uludağ tarafından yapıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Görükle yerleşkesinde gerçekleşen koşuya öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel de katıldı. Mediko öğrenci kültür merkezi önünden başlayan koşu; personel yemekhanesi üst yol, yeşil sokak, personel yemekhanesi alt yoldan devam ederek Mediko öğrenci kültür merkezi önünde tamamlandı.

Koşunun bitiş noktasında katılımcılara içecek ikram edildi. Koşunun ardından katılımcılar, üzerlerine dileklerini yazdıkları balonları gökyüzüne bıraktı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43