• BIST 9167.58
  • Altın 4016.841
  • Dolar 38.5383
  • Euro 43.6193
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Emniyetteki işlemleri sürüyor

Emniyetteki işlemleri sürüyor
Atilla Taş'ın da aralarında olduğu 13 kişi için 7 gün gözaltı süresi verildi
FETÖ terör örgütünün medya yapılanması davasında tahliyelerine karar verildikten sonra yapılan itirazlar sonucu tekrar gözaltına alınan 21 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
 
Atilla Taş ve Murat Aksoy'un da aralarında bulunduğu 13 kişi için 7 gün gözaltı süresi verildiği, haklarında çıkarılan yakalama kararı kapsamında gözaltına alınanların ise adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
 
FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik davada tahliyelerine karar verildikten sonra 8'i aynı dava kapsamında yapılan itiraz sonucu, 13'ü ise ‘darbe soruşturması' çerçevesinde gözaltına alınan 21 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'ndaki işlemleri sürüyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43