• BIST 10746.98
  • Altın 4394.422
  • Dolar 40.5925
  • Euro 47.1002
  • Bursa 25 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 23 °C

Emekli binbaşılar askerlik şubesinde

Emekli binbaşılar askerlik şubesinde
Bursa’da emekli binbaşılar harekat için askerlik şubesine dilekçe verdi

Bursa’da 4 emekli binbaşı Barış Pınarı Harekatı’na katılmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

Bursa haber...

Bursa’da Emekli Binbaşı Platformu üyesi 4 emekli asker Nilüfer Askerlik Şubesi’ne gelerek Barış Pınarı Harekatı’na katılmak için dilekçe verdi.

 

 

61 yaşındaki Emekli Topçu Kıdemli Binbaşı Ayhan Adak, “1998 yılında emekli oldum. Emekli Binbaşıları Platformu’nda başkan yardımcısıyım. Bizim burada asıl bulunmamızın sebebi Barış Pınarı Harekatı’dır. Biz burada devlet aklının gereğini yerine getiriyoruz. Mecliste milli irade tecelli etti ve harekat başladı. Biz herhangi bir siyasi düşünce ile hareket etmiyoruz. Şahsi çıkarımız da yok. Devletimiz bize görevler verirse biz göreve seve seve hazırız. Canımızı feda ederiz. TSK’nın üst subay kadrolarında bir ihtiyaç varsa bu görevleri almak için ve Barış Pınarı Harekatı’nın her safhasında bize ne görev verilirse yapmak için dilekçemizi verdik” dedi.

 

 

Emekli Binbaşılar Platformu Başkanı 64 yaşındaki Emekli Piyade Kıdemli Binbaşı Bülent Pilevne, “Kendimi 15 yaşındaki sanki yeniden askeri liseye giriyormuş gibi hissediyorum. O ciddiyeti ve dinçliği kendim de buluyorum. Barış Pınarı Harekatı’nda görev almak istediğim için dilekçemizi verdik. Biz emekli binbaşılar olarak bilgi ve tecrübelerimizden istifade edilmesini istiyoruz. TSK’da görev yapan tüm personele canı gönülden başarılar diliyoruz. Muharebelerinde başarılı olsunlar diye dua ediyoruz” dedi.

71 yaşındaki emekli Hava Binbaşı Emin Sarper ve Emekli Öğretmen Binbaşı Kazım Çetin de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’nda başarılı olması temennisinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa'da yürek yakan manzara31 Temmuz 2025 Perşembe 11:18
  • Bursa'da iş kazası: 1 ölü31 Temmuz 2025 Perşembe 11:03
  • Yangında ölen hayvanlar için gözyaşı döktü31 Temmuz 2025 Perşembe 10:57
  • Bursa’da film gibi hırsızlık31 Temmuz 2025 Perşembe 10:54
  • Bursa felaketi yaşadı! 10 bin futbol sahası büyüklüğünde...31 Temmuz 2025 Perşembe 10:51
  • Bir tek orası yeşil kaldı: 'Verilmiş sadakamız varmış'30 Temmuz 2025 Çarşamba 11:46
  • Damat unuttu, gelin ölümden döndü30 Temmuz 2025 Çarşamba 11:33
  • Bursa'da tekstil fabrikasında yangın30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:23
  • Polis kavgayı biber gazıyla ayırabildi30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:19
  • O vatandaşa tanker hediye edildi30 Temmuz 2025 Çarşamba 10:13
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43