• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bursa 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Eker l Run'a rekor katılım

Eker l Run'a rekor katılım
78 Kurumsal Takım, 1.642 Katılımcıyla 10. Eker I Run’da Koşacak...

Koşu severlerin merakla beklediği 10. Eker I Run’a geri sayım devam ediyor. 10. Eker I Run, geçmiş yıllarda olduğu gibi profesyonel sporcularla birlikte koşuya ilgi duyan herkesin katılımıyla yapılıyor. Eker I Run’da kurumlardan ve şirketlerden ekipler de koşuyor. Çalışanlar sağlıklı yaşam için adım atarken, kurumlar arasında keyifli bir mücadele yaşanıyor. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği 10. Eker I Run’a şu ana kadar; 78 Kurumsal Takım, 1.642 koşucuyla katılırken, kayıt süreci devam ediyor.

Eker Süt Ürünleri tarafından 2014 yılından bu yana düzenlenen Eker I Run Koşusu, bir kez daha binlerce koşucuyu Bursa'da buluşturacak. 10. Eker I Run, "Koşuyoruz" mottosu ile 1 Ekim Pazar günü Bursa Eker Meydan'da düzenlenecek.

Farklı yaşlardan katılımcılar bir arada

Sporun birleştirici gücüyle koşuyu, eğlenceyi ve iyiliği aynı platformda buluşturan Eker I Run; farklı yaş gruplarından katılımcılara sağlıklı yaşam için hareket etme fırsatı sunuyor. Profesyonel sporcuların yanı sıra ilk kez koşacak olan sporseverler de kendilerine uygun parkurlarda unutulmaz deneyimler yaşıyor. 

10. Eker I Run’da; 42K maratonu, 15K, 5K, Paten Yarışı, Özel Sporcular Koşusu, 6-12 yaş aralığındaki çocukların katılacağı “Minik Adımlar” Koşusu ve bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 2 kişilik “Maraton Bayrak Yarışı” yapılacak.

Kurumların ve saygın markaların koşu takımları mücadele edecek 

Eker I Run’da en büyük heyecanlardan biri de Kurumsal Takımlar arasında yaşanıyor. Kurumların ve saygın markaların koşu takımları yıl boyunca bekledikleri Eker I Run’da ekip ruhunu zirveye çıkaran bir mücadele ortaya koyuyor. Birlikte koşmanın verdiği mutluluk ve aidiyet hissi, çalışma arkadaşlarının sinerjisini daha da artıyor. Önceki yıllara göre rekor sayıda katılımcıyı bir araya getiren 10. Eker I Run’da şu ana kadar; 78 Kurumsal Takımın, 1.642 koşucuyla yer alması dikkat çekerken, kayıt süreci de devam ediyor. 

10. Eker I Run’a katılan Kurumsal Takımlar

Eker I Run’da 42K, 15K ve 5K parkurlarında dereceye girme mücadelesi verecek Kurumsal Takımlar, kurum ve takım isimleri olarak şöyle sıralanıyor: 

Bosch Rexroth Otomasyon (Log-Runner), SKT Yedek Parça A.Ş. (SKTeam), Masachi Ofis Mobilyaları (MASACHI RUN), Eker Süt Ürünleri (Eker I Run Team), İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (Cici Bebe), Tarım ve Orman Bakanlığı (Marlin Running Team), Sif İş Makineleri (Sarı Devler), Leoni Kablo ve Teknolojileri (Leoni Running Team), Aydın Mali Müşavirlik (Rods Running), Yavuz Sultan Selim O.O 1,2,3 (Yavuz Sultan Selim O.O - Teenage Mutant Gebeş Turtles - YSS Bozrunners), Laspar Group (Laspar), Pakipek Group (PAKİPEK TEKSTİL), Yeşim Tekstil - Almaxtex (YEŞİM), Martur Fompak International  (MFI RUNNING CLUB), Has Tavuk (Tabana Kuvvet), Hasel İstif Makinaları (HASEL), Poliner Plastik (POLİNER), İş Bankası  (Çipp), Bosch Bursa (Bosch Bursa), Michelin Lastikleri Ticaret A.Ş. (Michelin), Maysan Mando (Maysan Mando), Resital Franchise       

 (Resital), Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. (Aksa Sağlam Adımlar), İnova Koltuk Sistemleri (İnova Team), Koçaslanlar (Koçaslanlar), Feka Otomotiv (FEKA Koşu ve Yürüyüş Kulübü), Oyak & Renault (Oyak & Renault), Erdem Kaya Patent ve Danışmanlık A.Ş. (Erdem Kaya Patent), EPSAN (EPSAN RUN TEAM), Marsala (MARSALA), Odelo Otomotic A.Ş. (Team Odelo), AKYAPAK (Akyapak), High Performance (High Performance), Çakır Interact     

(Bursa Çakır Interact), Doruk Hastaneleri, Angst Pfister Gelişmiş Teknik Çözümler A.Ş. (Angst Pfister), ORHAN HOLDİNG (ORHAN HOLDİNG), SEGER SES (SEGER), GÖKÇELİK A.Ş. (GÖKÇELİK), Çimtaş (Çimtaş RUN), Güleryüz Otobüs (GÜLERYÜZ), KAPLANLAR SOĞUTMA SAN. VE TİC. A.Ş. (Kaplanlar Soğutma), Arde Makine (Arde Prosign Team), ÜÇGE   (Üçge Team), Elyaf Tekstil San. ve Tic. A.Ş. (ELYAF TEKSTİL), CASTROL (CASTROL TEAM), Hitachi Astemo Türkiye (Hi-Runners), Kırpart Otomotiv Parçaları San. ve Tic. A.Ş, Atermit Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ACTIFOAM), ROMATEM HASTANESİ (Romatem), Pilot Koltuk, Karsan, PULSE (PULSE), Valeo Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. (VALEO KOŞU KULÜBÜ), ERA GRUP ALÜMİNYUM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (ERA ALÜMİNYUM KOŞUYOR), Faurecia Polifleks Tic. San. A.Ş. (OZIRun), Acamar Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. (ACAMAR OTOMOTİV), Yeşilova, Besler Group (Besler Koşu Takımı), Bursa Teleferik, Elatek Kauçuk (Elatek), Bursa Eczacılar Kooperatifi (BEK KOŞU TAKIMI).

İlk 3 firma ve "En Kalabalık Takım" kupa alıyor

10. Eker I Run parkurlarında mücadele eden ilk 3 firmaya ödül töreninde kupa veriliyor. Ayrıca 2022 yılından beri "En Kalabalık Takım" kupası kurumlarla buluşuyor.

Eker I Run'da kurumsal kayıt yaptıran ekipler, indirimli kayıt avantajından yararlanabiliyor. Adım Adım Derneği bünyesindeki STK’ların yardımseverlik kampanyaları için koşucularını bağış toplamaya teşvik eden takımlara da kayıt sırasında ek indirim hakkı sunuluyor

Etiketler: , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • 13 ilde ‘Sibergöz-35’ operasyonu27 Nisan 2024 Cumartesi 10:45
  • İnşaat işçisi çatıdan atlamak istedi27 Nisan 2024 Cumartesi 10:31
  • Mehmet Ali Yılmaz toprağa verildi26 Nisan 2024 Cuma 15:44
  • Yeni müfredat taslağı hazırlandı26 Nisan 2024 Cuma 14:47
  • Bakan Güler, KKTC'de26 Nisan 2024 Cuma 12:58
  • Yurtta hava durumu26 Nisan 2024 Cuma 09:24
  • 36 bin yeni sağlık personeli alınacak26 Nisan 2024 Cuma 09:12
  • TBMM'de Çocuk Zirvesi25 Nisan 2024 Perşembe 13:21
  • Ümit Özdağ, Ulus Hali’nde25 Nisan 2024 Perşembe 12:23
  • Eş zamanlı ‘Bozdoğan-29’ operasyonu25 Nisan 2024 Perşembe 10:13
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78