• BIST 9984.12
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Ejderha büyüsü ortaya çıkıyor

Ejderha büyüsü ortaya çıkıyor
World of Warcraft Dünyasında Yeni Bir Uzmanlık Doğdu...

Sürekli değişen World of Warcraft dünyasında yeni bir uzmanlık doğdu: Büyüme Uyandırıcısı Uzmanlığı. En son WoW genişleme paketi olan Ejderha Kavmi ile oyuna eklenen Uyandırıcı sınıfının üçüncü uzmanlığı, destek oyun deneyimine odaklanarak hasar verici rolüne eşsiz bir değişiklik katıyor. Kıdemli Oyun Tasarımcısı Graham Berger, bu uzmanlığın ilham kaynağını, uzmanlığın eşsiz mekaniklerini ve uzmanlığın hem PvE hem de PvP mücadelelerindeki grup dinamiklerine etkisini detaylı bir şekilde açıklıyor.

Ejderha Büyüsünün Gücü Ortaya Çıkıyor

Berger, Büyümenin kara ve bronz ejderha büyülerinin keşfedilmemiş potansiyelinden faydalandığını açıklıyor. İlk Uyandırıcı sınıfı zaten kara ejderha büyülerine sınırlı erişime sahipti fakat Zaman Çatlakları (10.1.5) içerik güncellemesi, oyuncuları bu güçlerin ortaya çıkış hikâyesiyle tanıştırıyor. Oyuncular, Emberthal ve Ebyssian gibi unutulmaz karakterler içeren bir macerada ilerleyerek Adamanthia'nın unutulan geçmişine dalacak ve kara ejderha büyülerinin arkasındaki sırları ortaya çıkaracak.

Yeni Bir Oyun Tarzı

Destek uzmanlığı fikri, geliştirici ekibi için heyecan verici bir fırsattı. Büyüme, oyuncuların müttefiklerini güçlendirerek ve kuvvetlendirerek grup başarısına katkı sağladığı yeni bir oyun tarzını ortaya koyuyor. Büyüme Uyandırıcıları sadece kişisel hasara odaklanmak yerine takım arkadaşlarının kabiliyetlerini artırarak onları daha güçlü ve etkili bir hâle getiriyor. Berger, bu eşsiz yaklaşımın Büyümeyi World of Warcraft'taki mevcut uzmanlıklardan daha eşsiz bir konuma yerleştirdiğinin altını çiziyor.

Yetenekler ve Mekanikler

Berger, Büyüme uzmanlığını tanımlayan birkaç temel yeteneğin detaylarını açıklıyor. Birincil yetenek olan Ebon Kudreti, yakındaki müttefiklere kara ejderhaların kudretini aktararak onların birincil istatistiklerini geçici olarak artırıyor. Ayrıca Uyandırıcılar, düşmanlara karşı belirli hasar yeteneklerini ve bronz ejderha büyüleri de dâhil diğer hedefli yetenekleri kullanarak müttefikleri üzerindeki etkilerin daha uzun süre devam etmesini sağlayıp bu güçlendirmeyi uzatabilir. Büyüme ek olarak Patlama ve Sert Pullar gibi yeni hasar veren büyüler getiriyor, bunlar siyah ejderha büyüsünün gücünden faydalanıyor. Bronz tarafında ise Uyandırıcılar, temel Derin Nefes büyüsü yerine Sonsuzluk Nefesi yeteneğini kazanıyor. Bu yetenek sayesinde düşmanlarını güçsüzleştirebiliyorlar ve bu sayede müttefikler bu düşmanlara daha fazla hasar verebiliyor.

Grup Dinamiklerinin Desteklenmesi

Büyüme uzmanlığı, grup dinamiklerini büyük ölçüde etkiliyor ve odağı işbirliğine ve tüm grubun geliştirilmesine çekiyor. Sert Pullar ve Uzaysal Paradoks gibi yetenekler, müttefiklerin hayatta kalma kabiliyetini ve verimliliğini artırarak Büyüme Uyandırıcılarını çeşitli mücadelelerde paha biçilemez bir role sokuyor. Bu sınıfın faydalılık yetenekleri sayesinde stratejik oyun deneyimine büyük fırsatlar sunuluyor ve bu sayede dinamik ve kapsamlı grup dinamikleri doğuyor. İster bir müttefike patlayıcı ejderha pulları vermek olsun ister müttefik bir iyileştiriciye zaman manipülasyonu gücünü bahşetmek, Büyüme Uyandırıcıları takımlarının performansını ve çok yönlülüğünü artırma konusunda harika.

Denge ve PvP'deki Rolü

Büyüme temel olarak hasar veren bir uzmanlık olsa da geliştiriciler bunun tüm yetenek seviyelerindeki oyuncular tarafından oynanabilir olmasına dikkat etti. Müttefikleri güçlendirmeye yöneltilen temel odak, bu sınıfı hasar verici rolüyle yeni tanışanlar için muhteşem bir seçim hâline getiriyor. Faydalılık ve hayatta kalma büyüleri bu uzmanlığa derinlik katıyor ve oyuncuları bu yeteneklerin zamanlaması ve kullanımı konusunda ustalaşmaya itiyor. PvP mücadelelerde Büyüme Uyandırıcıları; hasar, faydalılık ve kontrol gibi çeşitli avantajlar sunuyor. Geliştiriciler, dikkatli bir denge ve PvP'ye özel düzenlemelerle Büyümenin oyuncuya karşı oyuncu senaryolarında büyük bir iz bırakacağından emin.

Uyandırıcının Büyüme uzmanlığı, müttefikleri güçlendiren ve ejderha büyülerinin gücünü benimseyen yenilikçi bir oyun tarzı sunuyor. Takım arkadaşlarını güçlendirmekten yıkıcı büyüler kullanmaya kadar çeşitli avantajlarla Büyüme Uyandırıcıları, hasar verici rolüne yepyeni bir boyut katıyor. Oyuncular Zaman Çatlakları içerik güncellemesini keşfettikçe kara ejderha büyüsü hakkında gizemleri ortaya çıkaracak ve devam eden Ejderha Kavmi hikâyesinde önemli bir rol oynayacak.

Etiketler: , , , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • E-kitap okurları artıyor22 Nisan 2024 Pazartesi 11:30
  • En yaygın mobil tehditler20 Nisan 2024 Cumartesi 10:25
  • Giyilebilir cihazlar risk taşıyor mu?19 Nisan 2024 Cuma 11:50
  • Konsol devri kapanıyor mu?18 Nisan 2024 Perşembe 15:33
  • Bitcoin dolandırıcılığına dikkat18 Nisan 2024 Perşembe 12:42
  • Veri hırsızlarına dikkat17 Nisan 2024 Çarşamba 12:21
  • Fidye yazılımının kurbanı olmayın16 Nisan 2024 Salı 11:57
  • Sosyal medyada stresle mücadele15 Nisan 2024 Pazartesi 12:46
  • Call of Duty: Mobile’da 4. sezon başlıyor15 Nisan 2024 Pazartesi 12:42
  • Yazılım testinde güncel trendler08 Nisan 2024 Pazartesi 12:56
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78