• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Edebali yeni yılı vatandaşlarla karşıladı

Edebali yeni yılı vatandaşlarla karşıladı
2016 yılının son saatlerinde ziyaret gerçekleştiren...
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yeni yılı emniyet güçlerine, huzur evi sakinlerine ve hastanelerde şifa bekleyenler ile yeni doğanlara gerçekleştirdiği moral ziyaretleriyle karşıladı.
 
2016 yılının son saatlerinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin ilk durağı, Yıldırım Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü oldu. Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ile birlikte emniyet güçleriyle bir araya gelen Başkan Edebali, tüm polis teşkilatı ve güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı. 2016 yılında vatan savunması için canlarını veren şehitlere minnettar olduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Üst üste çok ağır, sinsice ve kalleşçe saldırılara maruz kaldık. Bu saldırılarda çok sayıda şehit verdik, çok sayıda insanımız yaralandı, gazi oldu. Bizlerin rahatı ve huzuru için canlarını ortaya koyan, bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, saygı ve minnetle anıyoruz, gazilerimize de uzun ömürler diliyoruz. İnşallah 2017 yılı ülkemiz, İslam coğrafyası ve bütün dünyada daha huzurlu ve barış içerisinde geçen bir yıl olur. Vatanımızın bekası için ailesinden uzakta görev yapan emniyet birimlerimizin ve askerlerimizin yeni yılını kutluyor ve görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Öte yandan Başkan İsmail Hakkı Edebali, İstanbul'da yaşanan ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Terör yoluyla, Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere karşı verilecek en güzel yanıtın, millet olarak daha fazla kenetlenmek olduğunu belirten Başkan Edebali, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
 
yb-(2)-002.jpg
 
'HUZUR İÇİN GÖREVDESİNİZ'
 
Gerçekleşen ziyarette tüm emniyet personelinin yeni yılını tebrik eden Bursa Valisi İzzettin Küçük, "Huzur içinde ve emniyette olmak için nöbette olmak gerekiyor, bazılarımızın uyumaması gerekiyor. Çok şükür biz burada huzur ve güven içindeyiz. Kahraman güvenlik güçlerine iyi dileklerimizi sunmak için bu gece bir araya geldik. 2016 yılı ülkemiz ve milletimiz için zor bir yıl oldu. Yurt içeride ve dışarıda sıkıntılı bir dönem geçirdik. Başta hain 15 Temmuz kalkışması olmak üzere Fırat Kalkanı Operasyonu ve canlı bomba saldırılarında şehit olan asker, polis ve vatandaşları minnet ve şükranla anıyorum. Bugünü idrak ediyorsak, huzur ve güven içinde yılbaşını kutluyorsak ve rahatça gezebiliyorsak bu durum onların canlarını vermeleriyle mümkün olmuştur. Hepimizin temennisi, 2017 yılının 2016 yılında yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan sağlıklı ve huzurlu, ülkemizin daha güvenli ve mutlu bir dönem kazanmasına vesile olmasıdır" diye konuştu.
 
yb-(7)-001.jpg
 
'YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACI'
 
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çevik kuvvet ziyaretinin ardından AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Bennur Karaburun ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile birlikte huzurevi sakinleri, emniyet güçleri ve hastanelerde şifa bekleyenler ile yeni doğanları ziyaret ederek moral verdi. Ali Osman Sönmez Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Başbakanlık Huzurevi'nde yaşlılarla bir araya gelen Başkan Edebali, "Gelenek ve göreneklerimizde yaşlılarımıza her zaman toplum içerisinde saygı göstermemiz gerekiyor. Onların yalnız olmadığını göstermek amacıyla huzurevini ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu bilmelerini ve yeni yıllarını kutlamak istedik" dedi. Yaşlılarla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Edebali, "Başımızın tacı büyüklerimize yeni yılda sağlık ve huzur diliyorum. Kendilerinin bir evladı olarak istek ve arzularını yerine getirmek için çalışmalarımızı aksatmadan yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
 
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK
 
Ertuğrulgazi Polis Merkezi'nde görevli güvenlik güçlerinin yeni yılını tebrik ederek görevlerine başarı dileyen Başkan Edebali'nin sonraki durağı, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Fedakarca görevini sürdüren doktorlar, hemşireler, hastane çalışanları ve hastane yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Edebali, "Sağlık çalışanlarımız insan yaşatmak, sağlığımızı yerine getirmek gibi önemli ve kutsal bir görev icra ediyor. Kendilerine görevlerinde başarılar dilerken yeni yıllarını kutluyor, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra hastanenin acil müdahale bölümünü ziyaret eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, rahatsızlığı olanlara şifa dileğinde bulundu. 2017 yılının Yıldırım'da dünyaya gelen ilk bebeği Umut'u ve Yılmaz ailesini de tebrik eden Başkan Edebali, "Yeni yılın Yıldırım'da doğan ilk bebeği Umut'un, ülkemizde barış, huzur ve kardeşlik umutlarımızı güçlendirmesini temenni ediyor, bebeğimize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" diye konuştu.
yb-(14)-001.jpg
 
 
'YILDIRIM'IN DEĞİŞİM YILI OLACAK'
 
Yeni yılın ilk dakikalarında Yavuzselim Polis Merkezi mensuplarıyla bir araya gelerek ziyaretlerini tamamlayan Başkan Edebali, polislerin yeni yılını kutlayarak 2017'nin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi. 2017 yılının Yıldırım için değişim senesi olacağını da vurgulayan Başkan Edebali, "İlçemiz açısından önümüzdeki yıl da hizmetlerimiz artarak devam edecek. 2017'de Yıldırım'ı her açıdan daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir" açıklamasını yaptı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Hemşirelik adayları üniformalarını giydi26 Nisan 2024 Cuma 12:42
  • Nilüfer'de başkan yardımcıları belli oldu26 Nisan 2024 Cuma 12:39
  • Gemlik'te Başkan yardımcıları belli oldu26 Nisan 2024 Cuma 12:36
  • Başkan Aydın personeli ziyaret etti26 Nisan 2024 Cuma 11:25
  • Mudanya'da kitap okuma etkinliği26 Nisan 2024 Cuma 09:19
  • Türkiye’de son 4 ustadan biri26 Nisan 2024 Cuma 09:15
  • Çocuklar zabıta oldu25 Nisan 2024 Perşembe 15:40
  • Zeytinbağı ortaokulu için imzalar atıldı25 Nisan 2024 Perşembe 12:38
  • Bursalı firmalar, fuara odaklandı25 Nisan 2024 Perşembe 12:27
  • Bursa'da metruk bina yıkıldı25 Nisan 2024 Perşembe 09:15
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0224. 408 35 78- Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0224.408 35 78