• BIST 9102.02
  • Altın 4272.973
  • Dolar 39.653
  • Euro 45.7136
  • Bursa 15 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Dünyaca ünlü mafya lideri infaz edildi

Dünyaca ünlü mafya lideri infaz edildi
İstanbul'da kanlı infaz!
Beşiktaş'ta bir otelden çıkan Azerbaycan plakalı lüks araç, ucuna susturucu takılmış uzun namlulu silahla saldırıya uğradı.
 
İşadamının yaralandığı, şoförünün ise hayatını kaybettiği olayda saldırganlar silahları olay yerinde bırakarak kaçtı.
 
Azerbaycan basını, saldırıya uğrayan işadamının ünlü mafya lideri Rövşen Lenkeranski (Aliyev) olduğunu yazdı. Aliyev mahkemede babasını tutuklatan hakimi öldürmekle de tanınıyor.
 
Beşiktaş'ta bir otelden çıkan Azerbaycan plakalı lüks cipe çapraz ateşle silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Azeri işadamı yaralanırken, şoförü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
Saldırganlar ucuna susturucu takılmış uzun namlulu tüfek ve silahı olay yerinde bırakarak kaçtılar.Olay, saat 00.30 sıralarında Beşiktaş Cihannüma Mahallesi Saray Caddesi üzerinde meydana geldi.
 
 
Otelden çıkan lüks cip 10 metre ileride pusu kuran kişilerin silahlı salırısına uğradı. Uçlarına susturucu takılmış uzun namlulu tüfek ve bir silahla çapraz ateşe tutulan cipe çok sayıda mermi isabet etti.
 
Aracın içinde bulunan Azeri işadamı Ravşan Aliyev ve ismi öğrenilemeyen şoförü ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganlar kullandıkları silahları olay yerinde bırakarak yaya olarak kaçtı.
 
Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zırhlı bir polis aracı çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu.
 
Olayın gerçekleştiği yerin yakınında bulunan bir araç da polis tarafından incelemeye alındı. Florance Nightingale Hastanesi’ne kaldırılan şoför hayatını kaybetti. Ağır yaralı işadamı Ravşan Aliyev ise, Şişli Etfal Hastenesi’nde tedavi altına alındı.
 
AZERBAYCAN BASINI: VURULAN İSİM MAFYA LİDERİ
 
Azerbaycan basını ise, saldırıya uğrayan işadamının ünlü mafya lideri Rövşen Lenkeranski (Aliyev) olduğunu yazdı. Azerbaycan’ın haber sitelerinden yeniçag.az sitesinin sayfalarına taşıdığı habere göre, Rövşen Aliyev aslen Azerbaycan’ın Lenkeran şehrinde dünyaya geldi ve İtalya İnterpol'ü tarafından arananlar listesinde olduğu için soy ismini değiştirdi. Rusya'nın önemli kabadayılarından Ermeni asıllı Ded Hasan‘ın ölüm emrinin Aliyev tarafından verildiği biliniyor. Aliyev aynı zamanda mahkemede babasını tutuklatan hakimi öldürmekle de tanınıyor.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • Konut satışları artıyor19 Haziran 2025 Perşembe 10:44
  • TBMM'de 'Talat Paşa' gerginliği19 Haziran 2025 Perşembe 08:03
  • Bakan Yerlikaya'dan o görüntülere ilişkin açıklama18 Haziran 2025 Çarşamba 19:02
  • Özel, Muharrem İnce'yi baba ocağına davet etti18 Haziran 2025 Çarşamba 13:03
  • Özdağ şükür namazını orada kıldı18 Haziran 2025 Çarşamba 11:46
  • 6 ilde operasyon! Elebaşı yakalandı...18 Haziran 2025 Çarşamba 10:55
  • Merve Taşkın hakim karşısında18 Haziran 2025 Çarşamba 10:53
  • Onlarca sahte altın ele geçirildi18 Haziran 2025 Çarşamba 10:49
  • Gürbulak Sınır Kapısı'nda yoğunluk18 Haziran 2025 Çarşamba 10:24
  • Ümit Özdağ hakkında tahliye edildi17 Haziran 2025 Salı 11:38
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43