• BIST 11073.27
  • Altın 5410.697
  • Dolar 42.1739
  • Euro 48.7265
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

Doktorlar, bir kadının karnında bunu unuttu

Doktorlar, bir kadının karnında bunu unuttu
Rusya'da doktorların ameliyatlar sırasında hastaların bedenlerinin içinde ameliyat aletlerini unutmasına dair çok ilginç bir olay yaşandı.

Rusya'da doktorların ameliyatlar sırasında hastaların bedenlerinin içinde ameliyat aletlerini unutmasına dair çok ilginç bir olay yaşandı. Rusya'nın St. Petersburg şehrinde sezaryenle doğrum yapan bir kadının karnında 50 santimetre uzunluğunda ve 50 santimetre genişliğinde bir bez parçası unutuldu. Olayı ilginç kılan bir diğer detay ise kadının 24 gün boyunca içindeki bu bezle yaşaması oldu.

Komsomolskaya Pravda gazetesinde yer alan habere göre Rusya'nın St. Petersburg şehrinde yaşayan Julia Selina, 20 Kasım günü doğrum yapmak üzere hastaneye geldi. Doktorların talebi doğrultusunda sezaryenle gerçekleşen doğumda kadının Dima ismini verdiği bir oğlu oldu.

Anestezinin etkisinin geçmesinin ardından kendine gelen Julia Selina, doğuma rağmen karnındaki şişliğin inmediğini ve hareket ettiğinde karnının acıdığını söyledi. Doktorlar ise bunun doğumdan kaynaklandığını söyledi.

Doğumdan sonraki gün normal odaya alınan kadının ağrıları artması üzerine doktorlar tam dört kez ultrason çekti. Kadının karnında bir hematoma (kan toplağı) olduğunu gördü. Kadın 12 gün daha hastanede yattıktan sonra taburcu edildi, doktorlar ağrılarına karşı ilaç tedavisi ve vitamin uygulamaya başladı.

Ancak ilaçlar da tesir etmeyen kadın, ilerleyen günlerde acısının arttığını ve ateşinin sürekli yükseldiğini söyledi. Julia Selina, bu sefer başka bir hastaneye giderek yeniden ultrason çektirdi. Yapılan bu ultrasonda ise kadının karnının su topladığı ve yabancı bir cisim olduğu görüldü.

Kadın, doğumunun ardından 24'üncü günde yeniden ameliyata alındı ve karnından 2,5 litre irin ve bu bez parçası çıkarıldı.

Kadının karnından çıkanlar hem doktorları hem de kadını ve eşini şoke ederken, aile bezi unutan hastaneye 2 milyon rublelik tazminat davası açtı. Ayrıca hastane ve doktorlar hakkında da savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Yıldız Sarayı’nın ziyaret günü değişti13 Eylül 2024 Cuma 13:44
  • İlk Bayraktar TB2 İHA emekli oldu11 Eylül 2024 Çarşamba 13:46
  • Türkiye yapay zeka kullanımında birinci10 Eylül 2024 Salı 08:58
  • Denizlerin "Sultan"ı Koç Müzesi'nde09 Eylül 2024 Pazartesi 12:29
  • Şehirlerin cinsiyeti olur mu?02 Eylül 2024 Pazartesi 13:38
  • Yaz sonu güneş alerjisine dikkat02 Eylül 2024 Pazartesi 11:30
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102.Yılı29 Ağustos 2024 Perşembe 10:50
  • Sosyal medyada okul heyecanı26 Ağustos 2024 Pazartesi 10:42
  • Yaz aşkları neden kısa sürer?24 Ağustos 2024 Cumartesi 10:07
  • Korsan yayıncılık sorunu devam ediyor23 Ağustos 2024 Cuma 18:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43