• BIST 9339.59
  • Altın 4291.31
  • Dolar 39.4148
  • Euro 45.3903
  • Bursa 29 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 25 °C

Doğa Park ve Koşu Yolu Nilüfer’e değer katıyor

Doğa Park ve Koşu Yolu Nilüfer’e değer katıyor
Nilüfer çevrede yaşayanlar için cazibe merkezi haline geldi
Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin Üçevler Mahallesi’ne kazandırdığı Doğa Park ve Koşu Yolu, 9 bin 500 metrekarelik alanıyla çevrede yaşayanların için cazibe merkezi haline geldi.
 
Bursa haber...
 
Nilüfer Belediyesi’nin geçen yıl Üçevler Mahallesi'ne yaptığı Doğa Park ve Koşu Yolu, yeşil alanı ve çevre düzenlemesiyle bölge halkının büyük bir ihtiyacını karşılıyor.
 
Bursa haber...
 
Üçevler Mahalle sakinlerinin buluşma noktası haline gelen park, 9 bin 500 metrekare alan üzerinde, 6 bin 400 metrekare yeşil alana ve 840 metre koşu yoluna sahip. Ailelerin çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilmesi için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Doğa Park ve Koşu Yolu'nda, çocuk oyun grupları, spor aletleri, oturma grupları ve basketbol sahası yer alıyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43