• BIST 10924.53
  • Altın 5429.936
  • Dolar 42.2029
  • Euro 48.8609
  • Bursa 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Devrilen kamyondaki Ramazan kolileri yere saçıldı

Devrilen kamyondaki Ramazan kolileri yere saçıldı
İSTANBUL - Sarıyer´de yolda bulunan derin çukur nedeniyle bir kamyon, kontrolden çıkarak devrildi. Yan yatan kamyonun içinde Ramazan kumanyası olduğu öğrenilen koliler yere saçıldı. Kaza 11.30

İSTANBUL - Sarıyer'de yolda bulunan derin çukur nedeniyle bir kamyon, kontrolden çıkarak devrildi. Yan yatan kamyonun içinde Ramazan kumanyası olduğu öğrenilen koliler yere saçıldı.

Kaza 11.30 sıralarında Balaban Dere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yokuş aşağı inerken yoldaki çukuru fark etmeyen İsa Bal yönetimindeki 34 NJ 760 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak devrildi. Bir anda yan yatan kamyonun kasasında bulunan Ramazan kumanyası kolileri yere saçıldı. Kazada kamyon sürücüsü İsa Bal yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Caddede uzun araç kuyrukları oluştu.

İsmail Yılmaz isimli görgü tanığı, "Olay çukur olduğu için virajı alamadığı için dengesini kaybetmiş zeytinyağı taşıyormuş. Çukuru bilmiyorum kim açtığını 5 gündür burası böyle asfalt yapılmadı bir türlü. Yoldan dolayı açık olduğu için sıkıntılar oluyor." dedi.

Devrilen kamyonun yoldan çekilmesi için olay yerine vinç çağrıldı. Ramazan kolilerini başka bir araca nakleden görevlilerin, aracı yoldan kaldırma çalışmaları devam ediyor.

CİHAN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43