• BIST 10743.2
  • Altın 4300.862
  • Dolar 40.59
  • Euro 46.4965
  • Bursa 26 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 33 °C

Deniz salyaları öldürüyor

Deniz salyaları öldürüyor
Deniz salyaları sebebiyle yavru yunus sahile vurdu

Marmara denizinde etkili olan deniz salyaları sebebiyle bir yavru yunus ölüsü sahile vurdu. Deniz salyalarının deniz altında çekilmiş olan yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa haber...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar dalgalarla kıyıya yavru yunusun vurduğunu gördü. Yavru yunusun, yaklaşık 3 aydır etkili olan deniz salyaları sebebiyle hayatını kaybetmiş olabileceği düşünülüyor.

Denizin üzerinde insanın içini ürperten bir görüntü oluşturan deniz salyalarının, suyun altında yaşayan canlılar üzerinde olumsuz etkisi de ortaya çıktı. Deniz altında çekilen görüntülere bir yenisi daha eklenirken, Bursa'nın Gemlik ilçesinde salyaların arasından denize dalan dalgıçlar, suyun altının da ne kadar etkilendiğini saniye saniye kayıt altına aldı. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Çevre Kurulu Başkanı, belgesel yapımcısı ve su altı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından Gemlik ve Mudanya sahillerinde gerçekleştirilen çekimlerde su altındaki olumsuzluklar görüntülendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43