• BIST 10914.1
  • Altın 5363.239
  • Dolar 42.0863
  • Euro 48.4043
  • Bursa 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Davutoğlu'ndan Tanju Özcan'a için 'Yezit' çıkışı

Davutoğlu'ndan Tanju Özcan'a için 'Yezit' çıkışı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, canlı yayında isim vermeden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için zehir zemberek ifadeler kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Haberler.com yayınında gündeme ilişkin sorulara yanıt verdi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 2 dönem kıran kırana mücadele eden biri olarak kendi nefsinden fedakarlık ettiğini belirten Davutoğlu "10 kişinin milletvekili olmasını sağladık. Çünkü Meclis'te çoğunluğu birlikte sağlamak istedik. Ve bizim oylarımızla az mı etki oldu? CHP'nin belli yerlerdeki Şırnak'taki, Konya'daki oylarına bakın ve şimdiki değişime bakın. Şunu söylemek isterim. Bu bir anlaşmaydı, ittifaktı ve bitti.

"SEÇİMİ KAZANSALAR RÖVANŞİZMİ İLK BİZE UYGULAYACAKLARDI"

Herkesin aldığı ve verdiği vardı. Ama şunu anlıyorum ki Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılmış olsa bunlar rövanşizmi önce bize uygulayacaklardı. Tahammül edemediler. Benim tek niyetim vardı, Türkiye'nin bir rövanşizm tuzağına düşmemesi. Şimdi bitti mi o tehlike, yine bitmedi.

"2028'DE CHP MANTIĞI NELERE YOL AÇABİLİR GÖRÜYORUZ"

2028'de yine bu mantık, bize dahi tahammül edemeyen bu mantık, CHP mantığı nelere yol açabilir görüyoruz. CHP'nin içindeki makul insanları ve gerçekten seviyeli siyaset yapanları tenzih ederim. Ama biraz önce söyledim.

"YEZİT AHLAKINA SAHİP ADAM BENİ ELEŞTİRMİŞ"

Bir belediye başkanları var, utanmaz adam. Zavallı mazlum sığınmacıların suyunu kesen adam... Bu Yezit ahlakıdır, bu Yezit ahlakına sahip adam beni eleştirmiş. Kendi genel başkanının kapısına kamyonla dayanan adam beni eleştirmiş. Yahu beni eleştirse ne olur, eleştirmese ne olur" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43