• BIST 13891.08
  • Altın 6662.83
  • Dolar 47.7096
  • Euro 55.174
  • Bursa 31 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 31 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bursa brinfingi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bursa brinfingi!
Bursa'ya övgü...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göreve başladığı 5 aylık sürede yapılan hizmetlerle alakalı 1 saatlik brifing verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göreve başladığı 5 ay boyunca yapılan hizmetler hakkında 1 saat brifing verdi. Sıcak ortamda geçen buluşmada Aktaş, yapılan çalışmalar, Mali durum, devam ve iptal edilen projeler, ulaşım, kentsel dönüşüm hakkında Erdoğan’a detaylı bilgiler verdi.

Aktaş’tan Bursa hakkında bilgiler alan Erdoğan, yüksek ve yoğunluğu arttıran kentsel dönüşümlere izin verilmemesi konusunda uyarılarda bulundu. Bundan sonraki süreçte hafif raylı sistem yapılmamasını dile getiren Erdoğan, ulaşımla alakalı metro veya metrobüs alternatiflerinin değerlendirilmesi tavsiyesinde bulundu.

Bunun üzerine Aktaş, "Bu konularla ilgili alt yapı yatırımları genel müdürlüğümüz ile süreçleri takip ediyoruz. Mali durum ile ilgili büyük ölçekli altyapı yatırımları konusunda Ankara’nın desteğine ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

Bursa’ya övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bursa’dan genel olarak son dönemlerde güzel şeyler duyduk. Başbakan Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve İl Başkanının uyumunun tüm teşkilata yayılmasından büyük memnun olduk. 2019’a güçlü bir şekilde girmek istiyoruz ve daha fazla çalışılması gerekiyor. Bursa’daki kentsel dönüşüm uygulanmalarından, ulaşımdaki düzenlemelere kadar her konuyu yakından takip ediyoruz. Gelişmelerden memnunuz" diye konuştu.

Başkan Aktaş ise, görüşmenin ardından şu ifadelerle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı:

"Yaklaşık 5 ay önce olurlarıyla hizmete başladığım Bursa’mızla ilgili cumhurbaşkanıma 1 saat bilgi verdim. Cumhurbaşkanımız, ’Mütevazi olacağız ve gece gündüz çalışacağız. Ulaşım ve kentsel dönüşüm öncelikli 2 konumuz. 

Bursa’da güzel şeyler oluyor’ dedi."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Baba ve kızları ölümden döndü13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:38
  • Nilüfer ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde su kesintisi13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:35
  • Altın Karagöz sahibini buldu13 Temmuz 2026 Pazartesi 13:34
  • Kontrolden çıkan araçlar refüjde sıkıştı11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:46
  • Kestel’de orman yangını11 Temmuz 2026 Cumartesi 16:41
  • Bursa'da dehşet: Eşini iple boğarak öldürdü11 Temmuz 2026 Cumartesi 15:00
  • Bursa'da zehir tacirlerine darbe11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:55
  • Mudanya'da aileler birbirine girdi!11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:49
  • Örnekköy kavşağında feci kaza11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:41
  • Bursa'da 24 plajın su kalitesi açıklandı11 Temmuz 2026 Cumartesi 14:36
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43