• BIST 13943.87
  • Altın 6182
  • Dolar 47.3393
  • Euro 53.8555
  • Bursa 22 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak ve zirve kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştirmek üzere Polonya'nın başkenti Varşova'ya geldi.

Varşova Chopin Havalimanı'nda NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Fatih Ceylan, Türkiye Cumhuriyeti Varşova Büyükelçiliği Maslahatgüzarı İstem Cırcıroğlu, Polonya Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ve diğer ilgililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra konaklayacağı otele geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuzey Atlantik Konseyi'nin devlet ve hükümet başkanları düzeyindeki toplantısının Ulusal Stadyum'daki açılış oturumuna katılması ve aile fotoğraf çekiminde yer alması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı zamanda, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda tarafından Cumhurbaşkanlığı'nda verilen yemeğe de katılması planlanıyor.

İki gün sürecek zirvede, Rusya'nın Karadeniz'deki askeri hareketliliği ve terör örgütü DAEŞ ile mücadele konuları da görüşülecek. Zirveye ABD Başkanı Barack Obama'nın yanı sıra NATO üyesi 28 ülke ve ortak ülkelerin devlet ve hükümet başkanları da katılacak.

Polonya ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Millî Savunma Bakanı Fikri Işık da eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Polonya'da

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kene Ölümleri 11'e Yükseldi23 Temmuz 2026 Perşembe 12:26
  • Fethiye'de Yangın Büyüyor, Tahliyeler Başladı22 Temmuz 2026 Çarşamba 19:08
  • TKP’den İran açıklaması22 Temmuz 2026 Çarşamba 19:05
  • Netler yüksek sıralamalar düşük22 Temmuz 2026 Çarşamba 19:03
  • Bakanlık: Çekirge İstilası Yok21 Temmuz 2026 Salı 13:35
  • Oğuzhan Uğur’un ifadesi ortaya çıktı21 Temmuz 2026 Salı 13:32
  • Yazıcıoğlu dosyası derinleşiyor!21 Temmuz 2026 Salı 10:57
  • YKS sonuçları açıklandı21 Temmuz 2026 Salı 09:48
  • Sarıbal: ''Gıda enflasyonunda dünyada üçüncü sıradayız"19 Temmuz 2026 Pazar 22:54
  • "Osmanlı’yla Cumhuriyeti barıştırmamız lazım"18 Temmuz 2026 Cumartesi 21:20
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43