• BIST 9152.84
  • Altın 4034.277
  • Dolar 38.566
  • Euro 43.8666
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Çocukları için sokak sokak dolaşıyor

Çocukları için sokak sokak dolaşıyor
Bursa'da hurda toplayarak, 5 çocuğuna bakıyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 5 çocuk annesi Sevda Çakan (49), yağmur çamur demeden sabah evinden çıkıp, sokak sokak dolaşıp, hurda topluyor.

Bursa haber...

 

4 yıl önce eşinden boşanan ve yaşları 10 ile 19 arasında değişen, 1'i engelli 5 çocuğuyla birlikte Süleymaniye Mahallesi Güney Kanal Sokak'ta derme çatma evde yaşamaya başlayan Sevda Çakan, hurda topluyor.

Bursa haber...

 

Bahçede düşmesinin ardından kolu kırılan Çakan, doktorların "Çalışmaman gerekiyor" demesine rağmen çocukları için sokak sokak gezmeye devam ediyor.

 

BURSANIN INEGOL ILCESINDE KADIN 5 COCUGUNA BAKMAK ICIN HURDA TOPLUYOR FOTO: YAVUZ YILMAZİNEGOL (BURSA)-DHA

Bursa haber...

Sevda Çakan, "El arabasıyla topladığım hurdaları satarak, evimi geçindirmeye ve çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Çocuğumun biri engelli olduğu için devlet az da olsa yardım ediyor ama 6 kişilik bir aileye bu yetmez. Bahçede hurdalarla uğraşırken düşerek kolumu kırdım. En son muayeneye gittiğim de doktor çalışmamam gerektiğini söyledi ama çalışmazsam nasıl geçineceğim? Zor da olsa tek elimde hurda eşya topluyorum. 11 yıldır İnegöl’de hurda eşya topluyorum. Alnımın teriyle ekmeğimi kazanmaya çalışıyorum” dedi.

BURSANIN INEGOL ILCESINDE KADIN 5 COCUGUNA BAKMAK ICIN HURDA TOPLUYOR FOTO: YAVUZ YILMAZİNEGOL (BURSA)-DHA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43