• BIST 11048.11
  • Altın 4869.682
  • Dolar 41.3834
  • Euro 48.7517
  • Bursa 14 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 10 °C

Çirkin kadın aşkı da buldu

Çirkin kadın aşkı da buldu
doktorların tahminlerini boşa çıkardı. Bir yandan hayata tutunmaya çalışan Kelly...

DOKTORLARI YANILTTI

200 binde 1 görülen bu genetik hastalıkla doğan Jean Kelly tüm hayatını dış görünüşünü eleştiren insanlarla savaşarak geçirdi. Tüm hamileliğini sağlıklı bir bebekbekleyerek geçiren anne Elizabeth ise Kelly'nin doğumundan birkaç ay sonra kızına koyulan teşhis ile yıkılmıştı. Doktorlar Elizabeth'e kızının gözlerinin görmeyeceğini, sağır ve dilsiz olabileceğini, muhtemelen 3 yaşına kadar ölümünün gerçekleşeceğini söyledi. Ancak Jean Kelly doktorların tahminlerini boşa çıkardı.

HASTALIĞI ONU ENGELLEYEMEDİ

7 ve 12 yaşları arasında kendi kendine giyinebilmesi, beslenebilmesi için Jean çok acı bazı operasyonlar geçirdi ve el ve ayak parmakları birleştirildi. Öğrenmeyi, araştırmayı çok seven Jean Kelly'nin hastalığı hayattan kopmasına engel olamadı. Jean yürüdü, okuma yazma öğrendi. Hatta ilerleyen yaşlarında bir resepsiyon görevlisi olmak için üniversiteye giden Jean Kelly "Ben her zaman diğer insanlardan farklı olduğumu biliyordum. Ancak bu durumun hedeflerime ulaşmam için beni durdurmasına izin vermemek için elimden geleni yaptım." diyor.

HAYATININ AŞKINI BULDU,

Jean Kelly iki yıl önce 28 yaşındaki görme engeli olan ve 'Serebral Palsi' rahatsızlığına sahip Martin Stokes ile tanıştı. Genetik bozuklukla doğan bu iki insan önce arkadaş oldular ve daha sonra birbirlerine karşı hisleri olduğunu farkettiler. Her zaman bir ailekurma hayali olan Jean Martin'den sonra bunun gerçekleşebileceğini düşündü. İleride bir çocuk sahibi olursa kendi hastalığının görülme riskinin yüzde 50 olduğunu bilen genç kadın bunu göze almaya hazır olduğunu, çocuğununda kendisi kadar harika biri olacağını söylüyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Basit kontroller ile prostat kanserinden korunun16 Eylül 2025 Salı 10:38
  • Okullar açıldı, virüs alarmı çaldı!15 Eylül 2025 Pazartesi 12:28
  • Beyin, umudunu kaybetmeyene yardım ediyor!15 Eylül 2025 Pazartesi 12:23
  • Gece terlemelerine dikkat!15 Eylül 2025 Pazartesi 12:15
  • Emekli öğretmen taşlara 'fısıldıyor'15 Eylül 2025 Pazartesi 11:58
  • 'Japon Kuklası' Keçiören’de sahne aldı15 Eylül 2025 Pazartesi 10:57
  • Lenfomada erken teşhis hayat kurtarır15 Eylül 2025 Pazartesi 09:59
  • Beslenme çantası için doğru seçimler12 Eylül 2025 Cuma 17:35
  • Aşırı ödev kaygı sebebi!12 Eylül 2025 Cuma 17:28
  • Prostat kanserinde en güncel 4 tedavi!12 Eylül 2025 Cuma 17:00
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43