• BIST 9339.59
  • Altın 4291.31
  • Dolar 39.4148
  • Euro 45.3903
  • Bursa 29 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 25 °C

'Cin Hastanesi' açıklaması

'Cin Hastanesi' açıklaması
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada,..
Sağlık Bakanlığından, "Cin Hastanesi" veya "Manevi Şifa Merkezi" olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmediği, iddialarla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
 
 
 
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, söz konusu hastane ve merkeze ilişkin gerçeği yansıtmayan haberlerin yer aldığı belirtildi.
 
SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK
 
Açıklamada, "Bakanlığımız tarafından 'Cin Hastanesi' veya 'Manevi Şifa Merkezi' olarak herhangi bir kuruluşa hiçbir yetki veya ruhsat verilmemiştir. İddialarla ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından adres tespiti yapılarak, inceleme başlatılmıştır. İlgili kanun çerçevesinde savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır." ifadesine yer verildi.
 
Bu ve benzeri kişi ve kuruluşlar hakkında devamlı takip yapıldığı, ihbarların değerlendirildiği ve savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtilen açıklamada, aynı amaçla yayın yapan internet sitelerinin de kapattırıldığı kaydedildi.Açıklamada, vatandaşların bu tür yerlere itibar etmemeleri, tespit etmeleri halinde valiliklere şikayette bulunmaları istendi.
 
SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR
 
İstanbul İkitelli'de iki hafta önce 'Manevi Şifa Merkezi' adıyla tabela asılan 5 katlı binada metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazıları dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü bozma ve cin çıkartma merkezi olduklarını iddia eden sözde cin hastanesinin sosyal medyadaki paylaşımları dikkat çekti.
 
Paylaşılan videolarda "beyaz doktor önlükleriyle"; büyü bozma, astral seyahat, manuel terapi, akupunktur, iskelet sistemini düzeltme, hacamat (bardak çekme), sülük tedavisi ve manevi ameliyat hizmetler verildiği savunuluyor. Sosyal medyada merkezin onaylı olduğunu iddia ediliyor.
 
CİN ÇIKARMA 400 LİRA
 
Sözde hastaneye gitmek isteyenlere önce telefonla uzaktan 'bakım'! yapılıyor sonra randevu verilerek merkeze çağrılıyor. Ön bakım ücreti olarak merkeze gidenlerden 100 lira, telefonda büyü bakımı yaptıranlardan 200 lira ve seans ücreti olarak 400 lira talep ediliyor. Bir seansta yeterli çözüm sağlanmazsa her seans aynı ücret isteniyor.


Sağlık Bakanlığından Cin Hastanesi açıklamasıSözde 

Sağlık Bakanlığından Cin Hastanesi açıklaması

hastanenin facebook sayfasında binlerce takipçisi var. Tanıtım "Nihayet ülkemizde de açıldı. Cin, büyük ve musallat tedavisinde gerçek çözüm Manevi Ameliyat' ifadesiyle yapılmış.
 
"BAYAN HACAMAT UZMANIMIZ VARDIR"
 
Sözde hastanenin sosyal medyadaki tanıtımları şöyle:
 
-Profesyonel şekilde bay ve bayanlara hacamat ve sülük tedavisi yapılır sünnete uygun duası ve niyetiyle bayan hacamat uzmanımız mevcuttur.
-Merkezimizde astral seyahat (tayyi Mekan) hizmetimizden bir örnek Özbekistan'dan getirip kadromuza dahil ettiğimiz Dildora Hanımefendi astral seyahatın yanı sıra Allahvergisi Bio enerji yeteneğiyle de Merkezimizde elleriylede şifa dağıtmaya devam ediyor.
 
MANEVİ NARKOZ
 
Paylaşılan bir videoda ise 'cin çıkarmaya hazırlık' seansına yer verilmiş. Altında "Hocalarımızın büyü bozma ve cin musallatı çıkarma öncesi MANEVİ narkozu (bayıltma işlemi) ifadesi yer alıyor.

Sağlık Bakanlığından Cin Hastanesi açıklaması

 

 

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Kadınlar tuvaletinde görüntü çekerken...16 Haziran 2025 Pazartesi 11:58
  • YKS'ye 2,5 milyondan fazla aday katılacak16 Haziran 2025 Pazartesi 11:29
  • Toprağı İyileştirmek Geleceği Korumaktır16 Haziran 2025 Pazartesi 10:57
  • Duruşma 16 Temmuz'a ertelendi16 Haziran 2025 Pazartesi 10:15
  • Elazığ'da çekirge istilası16 Haziran 2025 Pazartesi 10:08
  • Salda Gölü'ne giren baba-oğul boğuldu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:46
  • FETÖ’nün ROKETSAN imamı yakalandı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:43
  • Dervişoğlu'ndan referandum çağrısı14 Haziran 2025 Cumartesi 11:30
  • Bitkisel zayıflama ilaçları sağlığınız için tehdit14 Haziran 2025 Cumartesi 11:26
  • "Sahte alıcı" çetesi çökertildi14 Haziran 2025 Cumartesi 11:22
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43