• BIST 9344.7
  • Altın 4323.148
  • Dolar 39.3966
  • Euro 45.6466
  • Bursa 28 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C

CHP Bursa'dan ziyaret

CHP Bursa'dan ziyaret
CHP Bursa'dan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun ziyareti...

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve beraberindeki heyet, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Bursa haber...

CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula'nın da aralarında bulunduğu heyete, Bursa milletvekilleri Lale Karabıyık, Nurhayat Altaca Kayışoğlu da eşlik etti. Heyet, CHP'nin grup toplantısını izledikten sonra Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makam odasına geçti. 

İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Ankara Çubuk'ta uğradığı linç girişimiyle ilgili olarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gelişmelerle ilgili bilgi veren Kılıçdaroğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Bursa'ya çok önem verdiğini belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İnegöl sonuçlarının seçimin tümü üzerindeki etkisine işaret ederek, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kazanılabilmesi için gelecek seçimlere hazırlık olmak üzere bugünden çalışmaya başlamak gerektiğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, aradan geçecek süre içerisinde özellikle İnegöl'e ilişkin detaylı çalışmalar yürütülmesinin önemine vurgu yaptı.

GEMLİK'İN ANAHTARI GENEL BAŞKAN'DA

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da ziyaret sırasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na daha önce söz verdikleri üzere Gemlik'in anahtarını takdim etti.

Altın anahtar esprileriyle renklenen takdimde konuşan Gemlik İlçe Başkanı Acar, "Şu odada size söz vermiştik, Gemlik'i kazanacağız, Gemlik Belediyesi bizim için namus meselesi demiştik. Çünkü 2009'da kazanmıştık. FETÖ gücüyle bizi içeriye attılar, Gemlik'i elimizden zorla almışlardı. İçeride yatmış birisi olarak, Gemlik'i geri almak namus meselem demiştim. Kazandık. Mehmet Uğur Sertaslan kardeşimiz şimdi o koltukta oturuyor" dedi.


Kılıçdaroğlu'nun Gemlik ziyaretini hatırlatması üzerine konu, geçmişte CHP'ye sadece 1 oyun çıktığı Fevziye Köyü'ne geldi. Başkan Sertaslan, Fevziye'de 1 olan oy sayısının Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin ardından son seçimde 46'ya yükseldiği bilgisini aktardı. Kılıçdaroğlu, "Artıra artıra gidiyoruz. Daha da artırmak zorundayız. Büyükşehir'i almak için rakamı daha da büyütmek zorundayız. Bu arada İnegöl'e de özel çalışmak zorundayız" cevabını verdi. 
Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından heyeti tek tek ellerini sıkarak uğurladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Bursa dahil 18 ilde DEAŞ operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:57
  • Bursa şeftalisi sezona dalında 50 lirayla başladı16 Haziran 2025 Pazartesi 09:40
  • Yavru kedi, trafiği kilitledi16 Haziran 2025 Pazartesi 09:38
  • Bursa'da fuhuş operasyonu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:37
  • Büyükşehir’den kırsal kalkınmaya bir destek daha16 Haziran 2025 Pazartesi 09:34
  • Öldürülen kadının paylaşımı yürek burktu16 Haziran 2025 Pazartesi 09:31
  • 21 Haziran’da dünya İznik’i dinleyecek15 Haziran 2025 Pazar 11:32
  • Islah çalışmaları bir kez daha durduruldu14 Haziran 2025 Cumartesi 11:00
  • Jandarmaya saldıran şahıs tutuklandı14 Haziran 2025 Cumartesi 10:54
  • Özdilek Park'ta yangın paniği!13 Haziran 2025 Cuma 12:25
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43