• BIST 10869.05
  • Altın 4392.558
  • Dolar 40.6774
  • Euro 47.0315
  • Bursa 30 °C
  • İstanbul 29 °C
  • Ankara 28 °C

Caz Tatili sona erdi

Caz Tatili sona erdi
Electro Deluxe konseriyle son buldu
Nilüfer Belediyesi'nin “Caz hâlâ ve her şeye rağmen iyi bir şey” sloganıyla düzenlediği Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Electro Deluxe konseriyle sona erdi. İki saati süren konserde grup unutulmaz bir geceye imza attı.
 
Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili ile sanatseverler caz müziğine doydu. 28 Ocak’ta başlayan festival kapsamında cazın usta isimleri Bursalılar ile buluştu. Caz müziğinin emektar isimlerinden Özdemir Erdoğan, sevilen gruplardan Kemenjazz, dünyanın en iyi ud virtüözlerinden biri olarak kabul edilen Ara Dinkjian, müzisyen, gezgin, radyocu, TV programcısı Ayhan Sicimoğlu “Latin All Stars", Erik Truffazz Quartet, Bilal Kahraman Manouche Ala Turca, Şirin Soysal Ouintet, Murat Meriç ve Avshai Cohen Trio Nilüfer’de performanslarını sergiledi.
 
ELECTRO DELUXE COŞTURDU
 
Uluslararası Nilüfer Caz Tatili, heyecanlandırıcı performanslarıyla tanınan Fransız grup Electro Deluxe konseri ile sona erdi. Fransız müzik dünyasının en çok ilgi gören grupları arasında yer alan Electro Deluxe, BAOB Oditoryum'da cazseverlere unutulmaz bir konser verdi. Ülkelerinin en çok sevilen grubu olan Electro Deluxe, iki saati aşkın konser boyunca hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Grubun vokalisti James Copley sahne performansıyla izleyenleri coştururken, sergilediği danslarla da kendine hayran bıraktı.
 
caz-(10).jpg
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir üniversite tercihinizde yanınızda04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:11
  • Büyükşehir'den eğitim desteği04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:07
  • BESOB'dan yangın bölgesine destek ziyareti04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:05
  • Büyükşehir’den Odunluk’ta altyapı hamlesi04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:03
  • Gemlik'te çocuklara açık hava sineması04 Ağustos 2025 Pazartesi 01:01
  • Büyükşehir, yangın bölgesindeki yaraları sarıyor30 Temmuz 2025 Çarşamba 14:01
  • Mudanya'da yangınlara karşı temizlik seferberliği28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:53
  • BTÜ'ye YÖKAK'tan 5 yıllık tam akreditasyon28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:36
  • Nilüfer’de çocukların sinema keyfi başlıyor28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:19
  • Nilüfer'de tabelalara müdahale28 Temmuz 2025 Pazartesi 15:15
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43