• BIST 13292.93
  • Altın 6257.11
  • Dolar 47.4105
  • Euro 54.7952
  • Bursa 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 21 °C

Büyükşehir’den altyapı atağı

Büyükşehir’den altyapı atağı
Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ aracılığıyla 17 ilçede yaptığı altyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor...

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ aracılığıyla 17 ilçede yaptığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.   

Bursa haber...      

Bursa’nın daha yaşanabilir şehir olması için gece gündüz demeden mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

BUSKİ marifetiyle şehrin tamamında altyapının iyileştirilmesi için projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları çerçevesinde Karacabey ilçesindeki Çavuşköy ve Danişment, Mustafakemalpaşa ilçesindeki Dallıca, Ayaz, Keltaş ve Doğanalan mahallelerinin eskiyen alt yapı hatlarını yeniliyor. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çavuşköy, Danişment, Dallıca, Ayaz ve Doğanalan mahallelerinde kanalizasyon hattı imalatlarının tamamlandığını söyledi.

Keltaş Mahallesi’nde kanal, Danişmentte ise içme suyu çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Sağlıklı şehirler ancak güçlü altyapı üzerine inşa edilebilir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da çok büyük yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Bölgenin güçlü bir altyapıya kavuşması için yoğun çaba harcıyoruz. Altyapı hamleleriyle hem bölgenin altyapı sorunlarını gidermeyi hem de kayıp kaçak oranlarını ciddi ölçüde azaltmayı planlıyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Büyükşehir'den Akademi Caddesi'ne konfor ayarı29 Temmuz 2026 Çarşamba 20:40
  • Nilüfer'de 4 yıkım birden29 Temmuz 2026 Çarşamba 20:33
  • Nilüfer'de içme suyu kapasitesi büyüyor29 Temmuz 2026 Çarşamba 20:32
  • Nilüfer'de su kesintisi29 Temmuz 2026 Çarşamba 20:30
  • Büyükşehir'den çiftçiye tam destek29 Temmuz 2026 Çarşamba 20:29
  • Bursa'da kontrolden çıkan motosiklet dere yatağına düştü29 Temmuz 2026 Çarşamba 20:27
  • Nilüfer Kent Konseyi'nden katı atık tesisine teknik ve bilimsel itiraz29 Temmuz 2026 Çarşamba 15:57
  • 2. Mudanya Caz Festivali başlıyor!29 Temmuz 2026 Çarşamba 12:55
  • Biba: Dirençli Bursa için güçlü bir veri altyapısı oluşturduk29 Temmuz 2026 Çarşamba 12:53
  • Bursa'nın Plajları Testi Geçti29 Temmuz 2026 Çarşamba 12:46
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43