• BIST 9112.19
  • Altın 4125.32
  • Dolar 38.5425
  • Euro 43.4781
  • Bursa 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C

BUSKİ'den kesinti sonrası açıklama

BUSKİ'den kesinti sonrası açıklama
14-15 Mayıs 2016 günleri Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya ve Gürsu’nun bazı mahallelerinde uygulanan kesinti çalışmalar...
BUSKİ, geçtiğimiz haftasonu Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya ve Gürsu’nun bazı mahallelerinde uygulanan kesinti çalışmalarının tamamlanmasının ardından açıklama yaptı.
 
Yapılan açıklamada: "Sağlıklı ve kesintisiz su teminine yönelik yatırımları ile “sağlıklı kent Bursa” hedefi kapsamındaki altyapı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, 14-15 Mayıs 2016 günleri Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Mudanya ve Gürsu ilçelerindeki bazı mahallelerde uygulanan su kesintisi çalışmalarını başarıyla tamamladı."denildi.
 
 
Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla çalışmalarına artan tempoyla devam ettiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı ÇETİNAVCI, 14-15 Mayıs 2016 günleri uyguladıkları su kesintisinin de sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temininin sürekliliğine yönelik altyapı çalışmaları ile teknik destek uygulamaları kapsamında gerçekleştirildiğini vurguladı.
 
Çalışmaların, Mihraplı Park C3 branşman alımı, D 13 HES branşman bağlantısı, Dobruca İçme Suyu Arıtma Tesisi vana değişimleri, Dere Bahçe ve D 12-2 depo çıkışındaki branşman alımları, Doğancı Köyü girişi Doğancı Barajı pantolon uygulaması ile Doğancı Barajı çıkışındaki “Beşli Vana Odası”nı kapsadığını belirten ÇETİNAVCIı; BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları İsmail Yılmaz, Güngör Gülenç, Talat Özen, ilgili daire başkanları ve şube müdürleri ile çalışmaları yerinde incelediklerini ifade etti.
 
Geceli gündüzlü üstün bir çalışma performansı sergileyerek çalışmaları başarıyla tamamlayan BUSKİ ekipleri ile yüklenici firma elemanlarına teşekkür eden ÇETİNAVCI, aldıkları önlemler sayesinde kesintinin uygulandığı bölgelerde ikamet eden vatandaşların susuzluktan kaynaklanan herhangi bir sıkıntıya maruz kalmadıklarını dile getirdi.
 
Çalışmaların tamamlanmasıyla kesinti uygulanan bölgelere 15 Mayıs Pazar saat 23.00’den itibaren su verdiklerini ifade eden ÇETİNAVCI, sağlıklı ve kesintisiz su teminine yönelik çalışmalarına bugüne değin olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devam edeceklerini sözlerine ekledi
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Otomobil bu hale geldi: 1'i ağır 2 yaralı04 Mayıs 2025 Pazar 12:21
  • Çiğ köfteciye silahlı saldırı: 1 yaralı04 Mayıs 2025 Pazar 12:16
  • Hava sıcaklıkları 5-8 derece artacak03 Mayıs 2025 Cumartesi 10:19
  • 9 ay sonra böyle yakalandı03 Mayıs 2025 Cumartesi 10:09
  • Nilüfer Çayı nihayet temiz akacak03 Mayıs 2025 Cumartesi 10:03
  • Bursa'da fabrika yangını03 Mayıs 2025 Cumartesi 10:00
  • Bursa'da nefes kesen baskın!03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:58
  • Kontrolden çıktı durağa daldı03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:56
  • Uludağ'da mayısta kar sürprizi03 Mayıs 2025 Cumartesi 09:52
  • Bursa'da işçi servisi kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var02 Mayıs 2025 Cuma 10:31
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2015 Bursa Bakış | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : Haber İhbar Hattı: 0544.201 80 43 Faks : 0544.201 80 43